Ajat ovat muuttuneet

Kuukautisten ei tarvitse aiheuttaa mitään suurta hässäkkää – olitpa miten kiireinen tahansa. Kuukautiset ovat sinun hallinnassasi, kunhan olet varautunut tilanteeseen ja pidät mukanasi oikeanlaisia kuukautissuojia tarpeen mukaan.

Joskus kuukautissuojien hävittäminen voi muodostua ongelmaksi, etenkin, kun olet liikkeellä. Itse asiassa Libressen tutkimuksen mukaan kuukautissiteiden hävittäminen on yleinen valituksen aihe. Se onkin ihan järkeenkäypää.

Siksi Libresse kehitti Roll.Press.Go-ominaisuuden. Kuukautissuojat, jotka hävität hygieenisesti ja huomaamattomasti, olitpa missä tahansa. Eikö lähettyvillä ole roskista? Siitä vaan. Sulje ainutlaatuinen Roll.Press.Go-kääre liimaamalla sen reunat yhteen. Kääri käytetty side hygieenisesti rullalle ja hävitä se myöhemmin. Roll.Press.Go-kääre pysyy tiukasti kiinni myös hävittämisen jälkeen.

Ominaisuudet

yksinkertaista, hygieenistä ja huomaamatonta

Ennen Roll.Press.Go:ta siteen hävittäminen tarkoitti usein käytetyn kuukautissuojan käärimistä wc-paperiin tai käsilaukun penkomista toiveena löytää muovipussi siteen piilottamiseksi sopivan roskakorin tai saniteettijäteastian löytämiseen asti. Sotkuista ja epämukavaa – etenkin, jos saatavilla ei ole wc-paperia eikä muovipussia.

Mutta ei enää. Nyt ei tarvitse muuta kuin rullata käytetty kuukautissuoja itsestään liimautuvaan kääreeseen, puristaa reunat kiinni – ja siinäpä se! Ja tämä toimii missä vain, olitpa sitten kotona, töissä, lentokoneessa, juoksulenkillä tai yökerhossa. Valmista tuli. Roll.Press.Go: yksinkertaista, hygieenistä ja huomaamatonta.

Kuukautistuotteet

Tutustu kuukautistuotteisiimme