Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja haluamme valmistaa tuotteita, jotka parantavat jokaisen ihmisen terveyttä ja hyvinvointia – myös omien läheistemme.

Jokainen tarvitsee itselleen sopivia tuotteita, ja niiden on oltava myös turvallisia. Turvallisia kehoillemme ja turvallisia myös maapallolle. Ymmärrämme myös, kuinka tärkeää on läpinäkyvyys siinä, mistä tuotteemme valmistetaan – sitä mekin kuluttajina niiltä odottaisimme.

Viisi periaatettamme turvallisuudesta

Kutakin seuraavista periaatteista edustaa Essityn tuoteturvallisuudesta vastaava työntekijä. Esittelemme nyt henkilöitä, jotka työskentelevät päivittäin turvallisuutesi hyväksi.

1. Toimittajat

Keho ansaitsee vain kaikkein parasta, ja siksi tuotteillamme on korkeat standardit. Maria auttaa meitä löytämään turvallisia ja ympäristöystävällisiä toimittajia ympäri maailmaa. Hän varmistaa, että käytämme vain sellaisten toimittajien materiaaleja, joiden tuotanto on eettistä ja korkeimpien turvallisuus- ja laatustandardien mukaista.

Me emme usko ainoastaan siihen, mitä meille kerrotaan, vaan vaadimme lisäksi tavarantoimittajilta yksityiskohtaisia tietoja, jotta tiedämme tarkasti, mitä mikäkin on. Lisäksi varmistamme, että he täyttävät Essityn globaalin toimittajastandardin – ja jos he eivät sitä täytä, vastaamme vain ”kiitos, mutta ei kiitos”.

Marian kuva
ESITTELYSSÄ MARIA

2. Materiaalit 

Käytämme tuotteidemme valmistuksessa ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja tarkistamme jokaisen tuotteen jokaisen materiaalin säännöllisesti ja huolellisesti.

Gunilla on yksi tuoteturvallisuuden ja sääntelyasioiden asiantuntijoistamme. Hän pitää tarkoin silmällä tuotteidemme materiaaleja ja ainesosia, eikä mikään jää häneltä huomaamatta. Jotta valpas tiimimme hyväksyisi materiaalin 

  • sen on oltava täsmälleen oikea materiaali käyttötarkoituksen, käyttäjätyypin ja käyttöajan kannalta 
  • se saa sisältää kemikaaleja vain turvallisina pitoisuuksina perustuen uusimpaan tieteelliseen tietoon. 
  • sen on läpäistävä tarkat testausmenettelymme, joissa vaatimukset ovat paljon korkeammat kuin mitä laki vaatii. 

Jokaisen materiaalin ja tuotteen on tietenkin myös oltava kaikkien soveltuvien säännösten ja sovellettavien lakien mukainen.

Gunillan kuva
ESITTELYSSÄ GUNILLA
Käytämme tuotteidemme valmistuksessa ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja tarkistamme jokaisen tuotteen jokaisen materiaalin säännöllisesti ja huolellisesti.

3. Testaus 

Peter on yksi tuoteturvallisuusasiantuntijoistamme. Hän testaa tuotteemme niiden äärirajoille ja varmistaa näin niiden turvallisuuden. Kunkin tuotteemme tai materiaalimme testaus ylittää yleensä lain tai suositusten vaatimukset. Testiohjelmaamme saattaa sisältyä esimerkiksi 

  • ei-toivottujen kemikaalijäämien analysointi äärimmäisen pieniin pitoisuuksiin asti 
  • materiaalin mahdollisen myrkyllisyyden tarkistus soluviljelmässä 
  • ihon sietokykyä testaavat dermatologiset testit ja/tai kuluttajakäyttötestit (emme haluaisi kehuskella, mutta olemme myös yksi EDANA-ohjausohjelman alkuunpanijoista; ohjelmalla peräänkuulutetaan tehostettuja vaatimuksia imukykyisille hygieniatuotteille)
Peterin kuva
ESITTELYSSÄ PETER

4. Tuotanto

Meillä on korkeat standardit. Saumattoman tuotantoprosessimme ansiosta voimme valmistaa tasaisen laadukkaita tuotteita ja täyttää viisi tärkeää päävaatimustamme: laatu, terveys, turvallisuus, hygienia ja ympäristö.

Jay auttaa valvomaan sitä, miten tuotteemme valmistetaan, ja varmistaa, että noudatamme tuotteiden valmistuksessa tiukkoja sääntöjä:

  • Käytämme ainoastaan tuoteturvallisuushyväksyttyjä materiaaleja ja ainesosia.
  • Käytössämme on laadunvalvontajärjestelmä sen varmistamiseksi, että kaikista tuotteistamme tulee juuri sellaisia kuin haluamme. Valvomme jopa tehtaissamme käytettäviä puhdistusaineita.
  • Valmistusprosessimme ovat täysin valvottuja, jotta kaikki toimii oikein alusta loppuun.
  • Meillä on ulkoisen tahon myöntämä sertifiointi. Noudatamme hyviä tuotantotapoja (GMP) tai sovellamme lisätoimenpiteitä hallitaksemme riskejä eri tuotantoalueilla, kuten kosmetiikkatuotteiden, elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien tuotteiden tai lääkinnällisten laitteiden valmistuksen yhteydessä.
Jayn kuva
ESITTELYSSÄ JAY
Saumattoman tuotantoprosessimme ansiosta voimme valmistaa tasaisen laadukkaita tuotteita ja täyttää viisi tärkeää päävaatimustamme: laatu, terveys, turvallisuus, hygienia ja ympäristö.

5. Jatkuva keskustelu kuluttajien kanssa

Meille on tärkeää, että tuotteemme sopivat kaikille. Siksi olemme aina valmiita kuulemaan, mitä mieltä olet tuotteistamme, olipa kyse hyvästä tai huonosta palautteesta. Jokainen valitus tai mielipide on meille tärkeä.

Jennie tietää, kuinka tärkeitä asioita huolellisuus ja tunnollisuus ovat. Hän auttaa valvomaan tuotteitamme varmistaen, että ne ovat turvallisia myös sen jälkeen, kun ne ovat lähteneet tehtaalta. Jos saamme reklamaation, hän käsittelee sen heti ja pyrkii löytämään parhaan tavan korjata asian. Jos reklamaatio on vakava, tuoteturvallisuus- ja lääketieteen asiantuntijatiimimme kokoontuu 48 tunnin sisällä korjaamaan ongelman. Jos tuotteessa on turvallisuusvirhe – mikä on hyvin harvinaista – tiedotamme asianomaisia viranomaisia sekä suunnittelemme ja toteutamme tuotteen takaisinvedon. Pidämme sinut aina ajan tasalla tilanteesta koko prosessin ajan.

Jennien kuva
ESITTELYSSÄ JENNIE