Maapallo pyörteisen tähtigalaksin keskellä

Ympäristölupauksemme

Libresse tukee naisten hyvinvointia – ja maailman, jossa he elävät. Tavoitteenamme on pienentää hiilijalanjälkeämme 30 prosentilla vuoteen 2030 mennessä.

Tuemme naisten terveyttä murtamalla heidän kehoonsa liittyviä tabuja ja häpeää. Naisten terveydestä puhuttaessa on kuitenkin huomioitava myös maailma, jossa he elävät. Siksi olemme sitoutuneita pienentämään hiilijalanjälkeämme ja tuotteidemme ympäristövaikutusta.

Käsittelemme kaikkea avoimesti – vulvaa, kuukautisia, vuotoja ja mitä tahansa muuta. Haluammekin siis kertoa ympäristötavoitteistamme yhtä läpinäkyvästi kuin kerromme hyytymistä.

Uudelleenkäytettävät, hipstermalliset intimawear by Libresse -kuukautisalushousut vaaleanpunaisen ja punaisen sävyistä aaltoilevaa taustaa vasten
Uudelleenkäytettävät tuotteet

Näytämme tietä kuukautisystävällisemmille ja ympäristöystävällisemmille tuotteille. Uudelleenkäytettävistä kuukautisalushousuistamme syntyy 88 prosenttia vähemmän jätettä!

Pakkaus Libresse Dailies Extra Protection Extra Long -pikkuhousunsuojia pyörteistä galaksitaustaa vasten
Kestävät materiaalit

Pyrimme aina löytämään fiksuja tapoja hankkia materiaaleja, joiden avulla tuotteistamme voidaan tehdä hellävaraisempia ympäristölle (ja vulvalle).

Nainen istuu alushousut nilkkoihin laskettuina, niin että näkyvissä on puhdas pikkuhousunsuoja
Vähemmän on enemmän

Vähemmän tuotetta, vähemmän pakkausmateriaalia, vähemmän jätettä. Pienennämme hiilijalanjälkeämme käyttämällä materiaalia ja pakkauksia vain tarpeeseen.

Mitä teemme kestävyystavoitteidemme eteen

17%
Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen Ultra-siteiden tuotannossa.*
50%
uusiutuvia materiaaleja siteidemme ulkopakkauksissa.
100%
uusiutuvia materiaaleja pikkuhousunsuojiemme pakkauksissa.
Neljän naisen ystäväjoukko kävelee kävelykadulla

Project V

Ympäristölupauksemme on osa laajempaa Project V -aloitetta, joka tukee naisten hyvinvointia – ja maailman, jossa he elävät. Jos haluamme huolehtia omasta terveydestämme, on meidän huolehdittava myös maapallon hyvinvoinnista.
Kun puhumme hiilijalanjäljestä, tarkoitamme niiden kasvihuonekaasujen – kuten hiilidioksidin (CO₂) ja metaanin (CH₄) – kokonaismäärää, joita vapautuu ilmakehään tuotteen valmistuksen, käytön ja hävittämisen aikana.
*Perustuu Ultra-siteiden vuosien 2019 ja 2008 elinkaariarviointivertailuun.