Libresse

Yhtenä Suomen johtavista naisten kuukautissuojatuotemerkeistä Libresse tietää, että mukavuus ja itsevarmuus ovat olennainen osa pelotonta elämää. Koska elämässä ei minkään pidä koskaan antaa kahlita sinua. Siksi Libresse haluaa auttaa naisia olemaan parhaita versioita itsestään suunnittelemalla tuotteita, jotka antavat itsevarmuutta rajojen rikkomiseen. 
 
Valikoimaan kuuluu erilaisia siteitä, jotka tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja vastaan, ainutlaatuisesti muotoiltuja pikkuhousunsuojia, jotka myötäilevät vartalon muotoja, ja tuotteita, jotka pitävät aktiivisesti huolta intiimialueesta. Libresse auttaa sinua elämään pelottomasti joka päivä – myös kuukautisten aikana.

Live Fearless.

SCA, emoyrityksemme

SCA on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja metsäteollisuusyhtiö. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävästi hygienia-, pehmopaperi- ja metsätuotteita. Tuotteitamme myydään noin 100 maassa. SCA:lla on monia vahvoja brändejä, mukaan lukien maailmanlaajuiset brändit TENA ja Tork ja alueelliset brändit, kuten Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Euroopan suurimpana yksityisenä metsänomistajana SCA pitää kestävää metsänhoitoa erittäin tärkeänä. Yhtiö työllistää noin 46 000 henkilöä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 117 mrd. SEK (12,4 mrd. EUR). SCA on perustettu vuonna 1929, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. SCA on listattu Tukholman pörssissä.

Lisätietoja löydät sivustolta http://www.essity.com/