Suosittelisitko sivustoamme ystävällesi?

Kiitos mielipiteestäsi!

Libresse

Yhtenä Suomen johtavista naisten kuukautissuojatuotemerkeistä Libresse tietää, että mukavuus ja itsevarmuus ovat olennainen osa pelotonta elämää. Koska elämässä ei minkään pidä koskaan antaa kahlita sinua. Siksi Libresse haluaa auttaa naisia olemaan parhaita versioita itsestään suunnittelemalla tuotteita, jotka antavat itsevarmuutta rajojen rikkomiseen. 
 
Valikoimaan kuuluu erilaisia siteitä, jotka tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja vastaan, ainutlaatuisesti muotoiltuja pikkuhousunsuojia, jotka myötäilevät vartalon muotoja, ja tuotteita, jotka pitävät aktiivisesti huolta intiimialueesta. Libresse auttaa sinua elämään pelottomasti joka päivä – myös kuukautisten aikana.

Live Fearless.

Libresse on osa Essityä

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. 

Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork ja muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Nasdaqin Tukholman pörssissä. 

Lisätietoja löydät sivustolta www.essity.com