X Vaaleanpunainen origamivulva, jossa teksti ”Tehtävämme on rikkoa v-zoneen* liittyviä tabuja ja poistaa häpeäleima.”
Vaaleanpunainen origamivulva, jossa teksti ”Tehtävämme on rikkoa v-zoneen* liittyviä tabuja ja poistaa häpeäleima.”

Tehtävämme on rikkoa v-zoneen* liittyviä tabuja ja poistaa häpeäleima.

Asenteemme
Läpi nautinnon ja kivun, valkovuodon ja veren, ensimmäisistä kuukautisista viimeisiin ja kaiken siltä väliltä ja sen jälkeen – emättimet ja vulvat ovat voimallisia ruumiinosia, joita meidän tulee ylistää ja joista meidän tulee huolehtia. Tavoitteemme on rikkoa kuukautisiin, emättimiin ja vulviin liittyviä tabuja, jotta kaikki ympäri maailman, joilla on kohtu voisivat tuntea itsensä voimaantuneiksi ja saada mahdollisuuden elää kuten haluavat – vailla pelkoa tai häpeää.

Paranna naisten mahdollisuuksia huolehtia intiimihygieniastaan

Kirjoitetun sanan voimaa ei tule aliarvioida, mutta muutos vaatii toimintaa. Meidän naisten on kestettävä kaikenlaista, ja joskus tarvitsemme vähän lisätukea. PROJECT V on aloite, jolla luodaan muutosta ja tuetaan naisia heidän kokemuksissaan.

Likainen Luonnollinen

Ainoa asia, joka kehoissamme on vialla, on vääristynyt kuvamme niistä. Emme koskaan tule kutsumaan kuukautisia, valkovuotoa, alapään tuoksuja tai vulvia epäpuhtaiksi tai epänormaaleiksi. Veri ei ole sinistä, eivätkä kehomme ole hentoja ruusuja.

Muille Sinulle

Elämäsi. Kehosi. Valintasi. Kunnioitamme sitä ja emme koskaan tule sanomaan sinulle, mitä sinun tulee tehdä tai miltä sinun tulee näyttää, emmekä koskaan tule tuomitsemaan valintojasi.

Hiljaisuus Avoimuus

Kehomme ja kokemuksemme ansaitsevat tulla kuulluiksi. Haluamme nostaa intiimialueen puheenaiheeksi, intohimomme on tabujen rikkominen ja haitallisten stereotyyppien kumoaminen.

Syrjiminen Inklusiivisuus

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa olla henkilö, jolla on kohtu. Nainen tai transihminen, helppo tai monimutkainen tilanne, seisomme teidän kaikkien takana ja haluamme kuulla tarinanne. Uskomme, että miehetkin tulee ottaa mukaan, sillä tabujen rikkomiseen tarvitaan meitä kaikkia.

Ylimielisyys Huolenpito

Välitämme sinusta, ja välitämme planeetasta. Siksi otamme innovaatioissamme aina ympäristön huomioon.

*Kutsumme vaginaa, vulvaa ja alapään etuosaa nimellä v-zone.