Neljä naista kävelee kadulla. Kuva Project V:n logosta

Rikkoo kuukautisiin, emättimiin ja vulviin liittyviä tabuja. Tukee kaikkia kohdun omaavia heidän kokemuksissaan.

Tyttöinä kuulemme joskus, että kuukautisia pitää vain sietää. Tai että et ole nainen, ellei sinulla ole kuukautisia. Kohtu tuo mukanaan kaikenlaista. Siksi tarvitaan lisää tutkimusta, keskustelua ja tukea. Se auttaa meitä kivuissamme ja nautinnoissamme, hyvässä ja pahassa.

Kirjoitetun sanan voimaa ei tule koskaan aliarvioida. Muutos vaatii silti myös toimintaa!

PROJECT V on panoksemme muutokseen ja siihen, että kaikilla kohdun omaavilla kaikkialla maailmassa olisi paremmat mahdollisuudet rakastaa alapäätään.

Projekti V:n logo

Maailmanlaajuinen työmme

Nosotrasin koulutusohjelma
Kolumbia

Koulutusohjelmamme auttaa nuoria tyttöjä ymmärtämään kehonsa (ja mielensä) muutoksia murrosiässä. Kampanja on ollut toiminnassa jo yli 35 vuotta, ja tavoitamme vuosittain jopa 1 500 000 ihmistä!

Saban koulutus
Meksiko

Teemme yhteistyötä koulujen kanssa rohkaistaksemme nuoria tyttöjä puhumaan aiheista, joihin liittyy tabuja – kuten kuukautisista ja teiniraskauksista.

Libresse-pakkaus
Kiina

Yhteistyössä Alibaba Charityn kanssa olemme lahjoittaneet 30 000 tuotetta terveydenhuollossa työskenteleville naisille sekä lisäksi 6000 tuotetta Xiaoganissa sijaitseviin sairaaloihin COVID-19-pandemian aikana.

Libresse bloodnormal
Iso-Britannia

Työskentelemme tehdäksemme kuukautisverestä TV:ssä yhtä hyväksyttävää kuin muustakin verestä!

Je soutiens Nana
Ranska

Kun Viva La Vulva -kampanjamme lanseerattiin Ranskassa, se kohtasi vastarintaa. Yli 10 000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen sen kieltämiseksi. Tämän seurauksena perustettiin suuri, kampanjaamme puolustava #JesoutiensNana-liike.

Epäselvä teksti ALT-tekstiksi, riippuen kuvasta.
Ruotsi

Lahjoitamme tuotteita hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tukevat haavoittuvaisessa asemassa olevia naisia, joilla ei ole varaa tai mahdollisuuksia ostaa intiimihygieniatuotteita.

Seuraamme tilannetta

Global V-Taboo Tracker on parhaillaan käynnissä oleva tutkimusprojektimme, joka auttaa ymmärtämään kohtuihin, kuukautisiin ja vulviin liittyviä tabuja. Ymmärrys on edellytys muutokselle.

Näin voit olla mukana Projekti V:ssä

Me kuuntelemme

Uskomme, että kehomme ja kokemuksemme ansaitsevat tulla kuulluiksi. Tiedämme, että voimme myös oppia toisiltamme. Pyydämmekin kaikkia kohdun omistajia kaikkialla maailmassa jakamaan omat #wombstories-tarinansa ylpeinä ja ujostelematta.

Tule mukaan keskustelemaan

Lue muiden #wombstories-tarinoita ja riko hiljaisuus jakamalla oma tarinasi. On aika saada oma äänesi kuulluksi!

Oma asenteemme

Tavoitteemme

V-zoneen ja sen toimintaan liittyvien tabujen ja stigmojen rikkominen.