Kylpyhuoneen hylly

Kun huomaat ensimmäistä kertaa, että sinun on otettava intiimialueen hoito osaksi hygienianhoitorutiineitasi, saattaa oikean tuotteen valitseminen olla ylivoimaisen vaikeaa.

Valintaa helpottaa, kun tiedät, mitkä naisten hygieniatuotteet ovat hyödyksi juuri sinulle.

Yksinkertaista valintaa miettimällä omaa elämäntyyliäsi ja miten se vaikuttaa intiimialueen hoitoa koskeviin tarpeisiisi. Hygienianhoitorutiineihisi vaikuttavat esimerkiksi se, miten vietät päiväsi, miten siistit intiimialueen ja tietyt elämänvaiheet.

Jos olet teini-ikäinen

Riippumatta siitä, ovatko kuukautisesi jo alkaneet vai eivät, sinun on pidettävä tarkoin huolta intiimialueen puhtaudesta.    

Jos olet urheilullinen

Urheilun jälkeen puhtaudesta huolehtiminen on erittäin tärkeää. Käytä peseytymiseen urheilun jälkeen intiimialueelle sopivaa pesunestettä. Jos sinulla ei ole paljon aikaa, kokeile intiimialueelle sopivaa puhdistuspyyhettä, joka puhdistaa ja raikastaa intiimialueen. Myös hengittävät pikkuhousunsuojat, esimerkiksi Libresse DailyFresh, jossa on ProSkin-koostumus, pitää olon puhtaana ja miellyttävänä koko päivän.

Jos matkustelet paljon

Kun olet pitkiä aikoja liikkeellä eikä pesumahdollisuuksia ole tarjolla riittävästi, voit pysytellä raikkaana käyttämällä Libresse DailyFresh -pikkuhousunsuojia. Nämä pikkuhousunsuojat ovat hengittäviä – puuvillaisten alushousujen tapaan – ja pitävät intiimialueen puhtaana ja raikkaana. Olo tuntuu raikkaammalta, ja intiimialueen herkkä pH-tasapaino säilyy ilman turhia hajuja.

Jos poistat intiimialueen karvat vahaamalla tai sheivaamalla

Intiimialueen karvojen poistaminen säännöllisesti voi herkistää, kuivattaa tai jopa ärsyttää ihoa. Käytä siis intiimialueelle sopivaa sheivausvaahtoa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa intiimialueen herkkää ihoa. Muista myös käyttää harjaa alueen kuorintaan ja kosteuttaa ihoa karvanpoiston jälkeen. Libresse DailyFresh -pikkuhousunsuojat saavat jokaisen päivän tuntumaan yhtä miellyttävältä.

Jos olet tuore äiti

Synnytyksen jälkeen intiimialue on todennäköisesti arka ja tulehtunut. Libresse-pikkuhousunsuojat suojaavat alushousujasi synnytyksen jälkeisiltä vuodoilta ja pitävät osaltaan alueen puhtaana ja hajuttomana. 

Jatka lukemista

Lue lisää