Bikinibag

Kasteleeko märkä uimapuku monesti laukkusi? Onko sinulla usein hiekkaa tavaroidesi seassa? Meillä on siihen ratkaisu! Osta kaksi vapaavalintaista Libresse-pakkausta, niin saat näppärän bikinilaukun! 

Toimi näin: 

1. Osta 2 vapaavalintaista Libresse-pakkausta.

2. Ota kuitista kuva ja lähetä se numeroon 17240. Muista kirjoittaa oheen viesti ”BIKINIBAG” sekä nimesi ja osoitetietosi. (Voit lähettää viestin kyseiseen numeroon ainoastaan suomalaisesta numerosta / liittymästä.) 

Sinun ei tarvitse ostaa kahta pakkausta samaan aikaan. Mikäli ostat kahdessa erässä, muistathan lähettää kummastakin kuitista meille kuvan tietojesi kera. 

Näin tulet saamaan uuden bikinilaukkusi postitse kotiisi. 

Hyviä uinteja!


Bikinilaukku on noin 25 x 18 cm kokoinen ja se on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. 

Tarjous on voimassa 14.5-30.9.2018 tai niin kauan kuin laukkuja riittää. 

Etkö saanut viestiä lähetettyä? Liittymässäsi saattaa olla palvelunesto. Ota yhteyttä operaattoriisi poistaaksesi eston.

Viesti on maksullinen. Veloitus oman operaattorisi hinnaston mukaisesti.

Kaikki henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään GDPR:n  (General Data Protection Regulation) mukaisesti. Lue lisää kampanjaehdoista alta.


KAMPANJAEHDOT
 
Kun ostat kaksi vapaavalintaista Libresse-pakkausta 30.9.2018 mennessä, saat ilmaisen bikinilaukun. Bikinilaukku on arvoltaan noin 10 euroa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, mutta viimeinen päivä lähettää ostokuiteista kuva on 30.9.2018. Jokaisen kuitin voi rekisteröidä vain kerran, mutta ostokset voivat olla usealla eri kuitilla. Kuittien tulee olla päivättyjä 14.5-30.9.2018. Voit lähettää kaikki kuitit yhdessä viestissä kerralla tai halutessasi eri viesteissä. Kaikissa viesteissä tulee olla viesti: BIKINIBAG, sekä nimesi ja osoitteesi.
 
Kun olemme vastaanottaneet kuittisi kahdesta Libresse-pakkauksesta, ne tullaan tarkistamaan ja vahvistamaan. Tämä voi kestää noin 15 arkipäivää. Kun kuitit on vahvistettu, tulemme tästä kahden viikon kuluessa lähettämään sinulle bikinilaukkusi. Bikinilaukku tullaan lähettämään postitse, emmekä ota vastuuta postin käsittelystä. Pidätämme oikeuden muuttaa kampanjaehtoja, mikäli jotain ennakoimatonta tapahtuu. 
 
Henkilötietojasi tullaan käyttämään ainoastaan tässä kampanjassa ja näitä säilytetään ainoastaan kampanjan loppuun asti. Kampanjan päätyttyä henkilötietosi tullaan poistamaan tiedoistamme kokonaan.
 
Kaikki henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään GDPR:n mukaisesti.
Kaikki tuotteet

Tutustu kaikkiin Libresse-valikoiman tuotteisiin

Lue lisää