Kesäkampanja 2021

NYT MYYMÄLÖISSÄ:
OSTA LIBRESSE & KERÄÄ KIVOJA KESÄLAHJOJA!

OSTA 3 & SAAT KÄTEVÄN KYLMÄKASSIN
OSTA 5 & SAAT HIENON RANTAPYYHKEEN

Kesälahjamme ovat limited edition -mallistoa ja niissä on lauseita, joita meidän kaikkien täytyy ehkä miettiä vähän pidempään. Rantapyyhe on valmistettu 100 % puuvillasta ja on kooltaan 130x65 cm. Kätevä kylmälaukku on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja on mitoiltaan 20x14x13 cm. Voit saada nämä lahjat vain ostamalla Libresse-tuotteita. Lue lisää, miten voit vaihtaa ostoksesi lahjoihin alempana tällä sivulla.

VOIT MYÖS LAHJOITTAA KUUKAUTISUOJIA

Teemme myös yhteistyötä Hope ry:n kanssa, joiden kautta voimme yhdessä lahjoittaa kuukautissuojia heille, joiden ei ole mahdollista ostaa niitä itse. Sen sijaan, että keräisit ostoksillasi jonkin lahjoistamme, voit valita koodisanan lahjoita lähettäessäsi kuvan kuitistasi. Sama määrä kuin kuitilla on tuotteitamme lahjoitetaan tuotepakkauksiamme Hope ry:lle. Lue lisää alla olevista ohjeista. Kiitos avusta!

Kesäkampanja 2021 yhdessä Hope ry:n kanssa

TEE NÄIN:

  1. Osta vapaavalintaisia Libresse-tuotteita
  2. Lähetä kuva kuitista ja kirjoita viestiin "RANTAPYYHE" tai "KYLMÄKASSI" tai "LAHJOITA", jonka jälkeen välilyönti sekä nimesi ja osoitteesi numeroon 16323. Esimerkiksi: "RANTAPYYHE ANNA ANNALA ANNANKATU 1 12345 ANNANKAUPUNKI"
  3. Tarkistamme ostoksen ja lähetämme sinulle tuotteen tai rekisteröimme lahjoituksen (toimitus voi viedä 3 viikkoa). Tarjoamme lähetyksen sinulle ilman postikuluja!

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Kampanja on voimassa 10.5.2021 lähtien ja 31.8.2021 asti tai niin kauan kuin lahjatuotteiden varastoa riittää. Viimeinen päivä, jolloin kuitteja voi ladata on 31.8.2021. Emme kerää yhteystietoja ja noudatamme GDPR-periaatteita.