Multistyle

KÄYTÄ LEMPIVAATTEITASI

Yksi alushousutyyli ei sovi kaikille. Jotkut naiset pitävät stringeistä, toiset taas käyttävät mielellään lahkeellisia alushousuja. Libresse tietää tämän. Siksi olemme suunnitelleet pikkuhousunsuojan, joka sopii jokaiselle housutyypille: Libresse Multistyle -pikkuhousunsuojan. Nyt sinulla on yksi huoli vähemmän valmistautuessasi alkavaan päivään.

Tässä pikkuhousunsuojassa on mukautuvat reunat, jotka muotoutuvat kaikentyyppisiin alushousuihin. Voit hankkia niitä huoletta tietäen, että ne sopivat kaikkiin alushousuihisi.

Ominaisuudet

Libresse Multistyle -pikkuhousunsuoja on osa Dailyfresh-pikkuhousunsuojavalikoimaa ja valmistettu käyttäen ProSkin-teknologiaa. Siksi se on erittäin hengittävä ja sisältää lisäksi pH-tasapainotettua uutetta, joka hoitaa intiimialueen ihoa.

Suojan erittäin imukykyinen ydin suojaa luotettavasti myös ohivuodoilta, ja sinä tunnet olosi puhtaaksi, miellyttäväksi ja itsevarmaksi joka päivä. Pikkuhousunsuojaa on myös todella kätevä käyttää. Libresse Multistyle -pikkuhousunsuoja on yksittäispakattu. Se vie todella vähän tilaa ja sujautatkin suojan huomaamattomasti käsilaukkuun, urheilukassiin tai lompakkoon. Juuri oikea ratkaisu päivittäiseen käyttöön.

Libresse Multistyle -pikkuhousunsuojat – suunniteltu helpottamaan elämääsi.

Daily care -tuotteemme

Tutustu daily care -tuotteisiimme