Joutsenmerkki - Libresse

Nyt sinun ei tarvitse valita! Meillä on siteitä ja pikkuhousunsuojia, jotka ovat hellävaraisia intiimialueellesi ja samaan aikaan hyvä valinta ympäristön kannalta.

Nyt voit käyttää intiimialueellesi Joutsenmerkittyjä tuotteita ympäristöystävällisempien siteidemme ja pikkuhousunsuojiemme ansioista. Olemme erittäin ylpeitä, että meillä on Joutsenmerkki, virallinen pohjoismainen ympäristömerkki. Se tarkoittaa nimittäin, että olemme aikomuksemme mukaan onnistuneet tekemään tuotteistamme ympäristöystävällisempiä.

Joutsenmerkitty

Useimpia pikkuhousunsuojiamme ja siteitämme voi nyt ylpeästi kutsua Joutsenmerkityiksi, mutta sitoumuksemme ei pääty tähän. Olemme siirtyneet käyttämään tehtaillamme 100 % uusiutuvaa sähköä. Käytämme yhä vastuullisesti hoidetuista metsistä peräisin olevaa selluloosaa ja pyrimme tietenkin edelleen myös siihen, että tuotteidemme pakkausmuovi koostuu 50-prosenttisesti uusiutuvasta sokeriruo’osta, joka on myös vastuullisesti kasvatettua. Tiedämme, että meillä on vielä paljon tehtävää ja siitä voit lukea lisää täältä.

Joutsenmerkin saamiseksi vaaditaan säännöllisesti päivittyvien tiukkojen ympäristövaatimusten täyttämistä. Mutta yhtä paljon kuin Joutsenmerkissä on kyse ympäristöstä, on kyse myös siitä, että tuote on hellävarainen kehollemme.

Vulvaystävällinen

Pohjoismainen ympäristömerkki arvioi energiankulutuksen, päästöjen ja tämän tyylisten ympäristövaikutuksien lisäksi myös kemikaalienkäyttöä. Saadakseen Joutsenmerkin on noudatettava tiukkoja kemikaaleja koskevia sääntöjä, joiden avulla varmistetaan, että Joutsenmerkitty tuote on täysin turvallinen käyttää. Meidän siteemme ja pikkuhousunsuojamme ovat. Ne on kehitetty intiimialueen parasta ajatellen ja ne varmistavat, että vulvalla on kaikki edellytykset voida hyvin.