varma istuvuus

Elämä ei ole aina ennakoitavissa. Joinakin päivinä saatat vaatia keholtasi lähes mahdottomia, etenkin, jos olet todella aktiivinen. Viimeinen asia, jota kiireisenä päivänä haluat miettiä, on kuukautissuojan luotettavuus. Juuri siksi Libresse on kehittänyt kolmitehoisen suojan. Nämä siteet pysyvät paikoillaan, teitpä mitä tahansa. Voit juosta pöydästä toiseen tarjoillen, zumbailla tanssitunnilla tai harrastaa joogaa – kolmitehoinen suoja vuotoja vastaan toimii aina.

1

Suojareunukset

2

Nopeasti imevä ydin

3

Vahvistettu vuotosuoja takana

Pysyy paikoillaan

Kun siteessä on kolmitehoinen suoja, etuosa pysyy tiukasti paikoillaan ja takaosa myötäilee muotojasi. Siksi side pysyy paikoillaan kaikissa liikkeissä. Yhdessä ohivuodoilta suojaavat suojareunukset, nopeasti imevä ydin ja vahvistettu vuotosuoja takana tarjoavat kolmitehoisen suojan, jonka ansiosta tämä kuukautisside sopii myös korkeatempoiseen urheiluun. Siteen tehon, istuvuuden ja vuotosuojan ansiosta voit elää pelottomasti.

Lisäksi side on myös ultraohut. Kukaan muu ei siis tiedä sinun käyttävän sidettä – ja tuskin itsekään edes huomaat sitä.

Kuukautistuotteet

Tutustu kuukautistuotteisiimme