Libresse Dailies Style Regular Black pikkuhousunsuoja

Libresse Regular Black -pikkuhousunsuojat ovat erittäin miellyttäviä ja mukautuvat vartaloosi – ne ovat ohuita ja erittäin imukykyisiä sekä lukitsevat myös hajut sisäänsä. Mustat pikkuhousunsuojamme ovat täydellinen valinta tummien alusvaatteiden kanssa. Mukautuvan Cour-V™-teknologian ansiosta olosi pysyy raikkaana ja varmana koko päivän.
Syitä rakastaa:
  • COUR-V™ -teknologia
  • Maksimaalinen mukautuvuus
  • Lukitsee hajut sisäänsä
  • Erittäin imukykyinen
  • Ylivertaisen miellyttävä
  • Musta
Täältä voit ostaa Libresse-tuotteita
4 jälleenmyyjät

Tietoja tuotteesta

Hyviä uutisia – mukavan ja varman olon saavuttaminen on nyt entistä helpompaa ja ekologisempaa. Olemme uudistaneet Libresse dailies style Regular Black -pikkuhousunsuojia, ja ne ovat nyt entistäkin parempia. Tutustu niihin ja koe tutut ylivertaiset ominaisuudet sekä käytön helppous.

Mukautuva Cour-V™-teknologiamme vie intiimihygienian uudelle tasolle: sekä nesteiden että hajujen imukyky on optimaalinen, jotta olosi pysyy raikkaana ja varmana koko päivän. Nämä pikkuhousunsuojat tarjoavat maksimaalisen mukautuvuuden ja täydellisen istuvuuden vartaloosi – tiedämme, kuinka tärkeää se on, jotta olosi pysyy mukavana ja varmana.

Mustat pikkuhousunsuojamme ovat täydellinen valinta tummien alusvaatteiden kanssa – nyt myös uusi intuitiivinen kuvio, jonka ansiosta pikkuhousunsuoja on helppo asettaa oikein. 

Siis monta hyvää ominaisuutta! Kokeile ja totea itse. Huomaat, että nämä pikkuhousunsuojat ovat ohuita, miellyttäviä, vartaloosi mukautuvia ja optimaalisen imukykyisiä – jopa hajujen suhteen. 

Lyhyesti sanottuna, Libresse Dailies style Regular Black -pikkuhousunsuojat helpottavat elämääsi – ja se on mahtava uutinen.

Toimii tähän:

Päivä
Päivä
Yö
Joka päivä
Joka päivä
Liikunta
Liikunta
Hiki
Hiki
Valkovuoto ja tiputtelu
Valkovuoto ja tiputtelu
Seksin jälkeen
Seksin jälkeen
Aktiivinen
Aktiivinen
Murros- ja teini-ikä
Murros- ja teini-ikä

Voisit kokeilla myös

Regular pikkuhousunsuoja
Libresse Dailies V-Protection & Freshness

Regular pikkuhousunsuoja