Libresse-sivusto sisältää tietoja meistä ja myymistämme tuotteista. Löydät myös paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja asiantuntijan vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tässä on muutamia perussääntöjä, joita meidän kaikkien tulisi noudattaa: 

Keskustelupalsta

Jotta voit kirjoittaa keskustelupalstalle, sinun on rekisteröitävä käyttäjätili Libresse-sivustolla.
Myös jotkin sivuston palvelut edellyttävät rekisteröitymistä.
Rekisteröitymällä hyväksyt seuraavat ehdot:

– Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä
Et saa loukata tai pilkata toisia käyttäjiä etkä hyökätä heitä vastaan. Mustamaalaus ja herjaaminen,
rasismi ja rasismiin yllyttäminen ovat tietenkin ankarasti kiellettyjä. Et saa välittää tälle sivustolle tai julkaista sillä mitään materiaalia, tietoa tai muuta sisältöä, jotka rikkovat soveltuvia lakeja tai säädöksiä.

– Ei huonoa asennetta
Ole ystävällinen ja kohtelias. Älä yritä provosoida tai olla ilkeä. Älä uhkaile tai käyttäydy vihamielisesti.

Kaiken foorumilla julkaistavan materiaalin on oltava kunnioittavaa ja ystävällistä. Muista, että ihmiset kuuntelevat sinua! Äläkä unohda, että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, vaikka se poikkeaisikin sinun mielipiteestäsi. Tämähän on keskustelupalstan koko idea.

Vain todellisia ihmisiä, kiitos

Et saa käyttää Libresse-sivustoa kaupallisiin tarkoituksiin, kuten tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen tai myymiseen. Kunnioita tekijänoikeuslakeja (eli älä lähetä materiaalia, jota et omista). Libresse-sivusto ei ole vastuussa, jos käyttäjät rikkovat tekijänoikeuslakeja julkaisemalla materiaalia, jonka julkaisuun heillä ei ole lupaa. Lue lisää kohdasta Oikeudellinen lausunto.

Libresse-sivuston pitää olla mukava paikka kaikille, jotka haluavat saada lisätietoja kuukautisista ja niihin liittyvistä aiheista. Sen vuoksi siistimme sitä välillä poistamalla viestejä, jotka rikkovat sääntöjä, ovat laittomia tai jotka loukkaavat muita sivuston käyttäjiä. Kerro meille, jos löydät sivustolta sisältöä, joka olisi mielestäsi poistettava!

Valokuvat

Ole varovainen, kun lataat valokuvia. Kaikki käyttäjät voivat ladata kuvan profiiliinsa. Valokuva näkyy omalla sivullasi ja keskustelupalstalla (jos et halua esiintyä nimettömänä). Muista, että kaikki kirjautuneet voivat nähdä valokuvasi. Harkitse siis huolella, ennen kuin lataat valokuvan. Huomaa, että voi olla lainvastaista ladata esimerkiksi julkkiksen kuvaa ilman tämän ja/tai valokuvaajan erillistä lupaa.

Sääntöjen rikkominen

Uskomme, että Libresse-sivuston säännöt tekevät siitä paremman kaikille käyttäjille, joten edellytämme niiden noudattamista. Jos käyttäjä rikkoo sääntöjä tai käyttäytyy huonosti muita käyttäjiä kohtaan, hänen sivuston käyttönsä estetään. Lue lisää yleisistä ehdoista kohdasta Oikeudellinen lausunto.

Internetin varjopuoli

Muista, että internetissä monet ihmiset saattavat esittää jotain muuta henkilöä. Ole varovainen jutellessasi ihmisten kanssa äläkä koskaan julkaise henkilötietojasi suoraan sivustolla. Jos huomaat, että joku käyttäytyy epäilyttävästi tai kyselee sinulta outoja juttuja, kerro siitä meille!

Ja lopuksi!
Ole ystävällinen.
Pidä huolta itsestäsi ja pidä hauskaa!