Suosittelisitko sivustoamme ystävällesi?

Kiitos mielipiteestäsi!
Naisen reidet ja keskivartalo, puolikas persikka sylissä – Libresse

Jatka lukemista

Vaikka olisitkin jo löytänyt itsellesi hyvin sopivan hygieniarutiinin, mietit ehkä, millä muulla tavalla voisit pitää huolta v-zonestasi.

Kysymykset kuten ”Voiko V-zonen pesuun käyttää tavallista saippuaa ja vettä?” ja ”Mitkä vulvan osat pitäisi pestä?” ovat todella tavallisia. 

Vulvasi on ainutlaatuinen, ja sinä myös hoidat sitä juuri omalla tavallasi. Jos urheilet paljon ja haluat tuntea olosi puhtaaksi häiritsemättä luonnollista pH-tasoasi tai haluat tuntea olosi raikkaaksi kiireisen päivän aikana, kannattaa kokeilla intiimipesugeelejämme, intiimipyyhkeitämme ja pikkuhousunsuojiamme. 

V-Care™-intiimipesugeelimme, -intiimipyyhkeemme ja -pikkuhousunsuojamme ovat samanlaisia kuin kylpyhuoneesi muutkin tuotteet: shampoosi sopii sinun hiuslaadullesi, hammastahnasi tekee hampaistasi putipuhtaat ja kosteusvoiteesi ravitsee parhaiten juuri sinun ihoasi. 

Intiimipesugeeli vai tavallinen saippua

Pese ainoastaan vulvasi (ulkoiset sukuelimet), sillä emättimen peseminen voi häiritä pH-tasapainoasi. Jos tavalliset saippuat ja suihkugeelit saavat v-zonesi kutisemaan, kuivumaan tai ärtymään, kannattaa ehkä kokeilla hellävaraisempia tuotteita.

V-Care™-intiimipesugeelimme puhdistavat riittävän hellävaraisesti, eikä iho siksi ala kutista tai kuivua. Lisäksi nämä tuotteet tukevat vulvasi ja emättimesi luonnollista pH:ta, ja olosi on raikas ja miellyttävä suihkun jälkeen. 

Jos kuiva ihosi kaipaa kosteutusta, kokeile sheavoita ja manteliuutetta sisältävää intiimipesugeeliämme, jonka avulla pidät vulvasi pehmeänä ja kosteutettuna. Tuotesarjastamme löytyy myös aloe veraa sisältävä intiimipesugeeli, johon emme ole lisänneet lainkaan hajusteita, ja se on siksi ihanteellinen herkälle iholle. 

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 2.png

V-Care™-intiimipyyhkeet

V-Care™-intiimipyyhkeet sopivat täydellisesti V-zonen raikastamiseen ilman pesua. Ne ovat erityisen käteviä festareilla, liikunnan tai seksin jälkeen. Intiimipyyhkeiden avulla voit kuukautisten aikana puhdistautua vessakäyntien yhteydessä – vettä ei tarvita.

V-Care™-pikkuhousunsuojat

Valkovuoto on terveellinen ja normaali asia. Päivinä, joina vuoto on runsaampaa ovat V-Care™-pikkuhousunsuojat kätevä apu. Ne imevät kosteuden ja antavat ihon hengittää. Siksi ne ovatkin ihan parhaita satunnaiseen tiputteluvuotoon tai jos vuoto on jossakin kierron vaiheessa runsaampaa.  

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 3.png

Jos olet teini-ikäinen

Kuukautiset ovat usein epäsäännölliset, kun ne ovat juuri alkaneet. Vaikka tämä kaikki onkin täysin normaalia, et ehkä aina ole ihan valmistautunut tilanteeseen. Kannattaakin pitää pari V-Care™-pikkuhousunsuojaa mukana laukussa: ne auttavat siihen asti, kun saat käsiisi siteen tai tamponin. 

Liikunnan jälkeen tai mukana menossa

Aina ei ole mahdollista käydä suihkussa treenaamisen jälkeen. Meillä on tähän täydellinen ratkaisu: V-Care™-intiimipyyhkeet sopivat erityisen hyvin pikaiseen virkistäytymiseen. Ja kannattaa kokeilla V-Care™-pikkuhousunsuojia, kun etsit jotakin, jolla taistella alushousujen kosteutta vastaan tai haluat olosi pysyvän mukavana paikasta toiseen juostessasi.

Jos poistat häpykarvat vahaamalla tai sheivaamalla

Karvojen poistaminen voi herkistää, kuivattaa tai ärsyttää ihoa. V-Care™-intiimipesugeeli (hajusteeton) sisältää aloe vera -uutetta, joka voi rauhoittaa herkkää ihoa. Säännöllinen, hellävarainen kuorinta suihkussa käydessä ja kosteutus jälkikäteen auttavat pitämään ihon pehmeänä ja vähentävät karvojen sisäänkasvun todennäköisyyttä.
5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 4.png

Jos olet tuore äiti

Jos synnytyksesi oli alatiesynnytys, v-zonesi saattaa tuntua aralta. V-Care™-intiimipesugeeli puhdistaa hellävaraisesti, lievittää ja rauhoittaa ihoa suihkussa tai kylvyssä käydessäsi.  
 
Kuukautiset saattavat uudelleen alkaessaan olla epäsäännölliset. V-Care™-pikkuhousunsuojat sopivat erinomaisesti vuotoon tai satunnaiseen tiputteluun kierron ollessa epäsäännöllinen. Intiimipyyhkeemme ovat mainio apu, kun haluat puhdistaa intiimialueen pikaisesti vessassa käynnin yhteydessä.
 
Kaikki tuotteemme toimivat yhdessä kehosi kanssa, olipa elämäntyylisi tai elämävaiheesi mikä tahansa. Löydät lisätietoa intiimialueen hoitoon tarkoitetuista V-Care™-tuotteista sekä juuri sinulle sopivista tuotteista täältä: ”Kaikki, mitä sinun tulee tietää V-Caresta™”.

Jatka tutustumista

Jaa Twiittaa