Intiimialueen puhdistavat pyyhkeet

Murrosiän jälkeen intiimialueen hoitoon on panostettava hieman enemmän: pelkkä vesi ja saippua eivät enää riitä.

Siksi onkin erinomainen ajatus ottaa käyttöön intiimialueen hoitorutiini, jolla pidät intiimialueen puhtaana ja hygieenisenä. Näin olosi säilyy raikkaana ja miellyttävänä joka tilanteessa.

Olemme kehittäneet avuksesi upeita tuotteita, joilla saat luotua intiimialueen hoitorutiinin – omien tarpeittesi pohjalta. Kokeile esimerkiksi seuraavien tuotteiden lisäämistä omalle intiimialueen hoitotuotelistallesi:

Intiimialueen pesunesteet

On tärkeää pestä intiimialue tuotteilla, jotka ovat intiimialueystävällisiä. Näin et häiritse emättimen herkkää pH-tasapainoa, mikä on usein ongelmana käytettäessä hajustettuja saippuoita ja vaahtokylpyjä. Vastaus on intiimialueen pesuneste. Jotkin intiimialueen pesunesteet ovat erityisen tehokkaita hajujen ehkäisyssä – toiset taas rauhoittavat tai kosteuttavat tulehtunutta ihoa. Saatavilla on geelejä, voiteita ja vaahtoja, joten voit valita intiimialueen pesunesteen omien mieltymystesi mukaan.

Intiimialueen puhdistavat pyyhkeet

Intiimialueen puhdistuspyyhe raikastaa intiimialueen, ja olosi on miellyttävämpi wc:ssä käynnin jälkeen. Puhdistuspyyhe on erityisen kätevä kuukautisten aikana, sillä se raikastaa koko intiimialueen hetkessä. Se on myös erittäin käytännöllinen, jos olet usein liikkeellä – jos olet esimerkiksi vakiofestarikävijä tai matkustat työksesi.

Pikkuhousunsuojat

Käyttämällä pikkuhousunsuojaa päivittäin suojaat vaatteitasi mahdollisilta vuodoilta ja tunnet olosi raikkaaksi ja itsevarmaksi.

Jokaiselle löytyy jotakin laajasta intiimialueen hoitotuotevalikoimastamme.

Jos olet urheilullinen, tarvitset intiimialueen pesunesteen, joka pystyy ehkäisemään infektioita aiheuttavien bakteerien kertymisen intiimialueelle hien myötä. Jos elämäsi on kiireistä, voit löytää avun intiimialueen puhdistuspyyhkeistä. Intiimialue pysyy raikkaana, kun käytät julkisia wc-tiloja eikä seuraavaa pesumahdollisuutta ole tarjolla tunteihin.

Jos lähestyt vaihdevuosia, intiimialueen pesunesteen kosteuttavat ominaisuudet auttavat taistelussa emättimen kuivuutta vastaan. Myös naisille, jotka sheivaavat tai vahaavat intiimialuettaan, on olemassa omat tuotteensa, joilla voidaan lievittää karvanpoiston aiheuttamaa ärsytystä.

Löydät lisätietoja intiimialueen hoidosta ja omaan elämäntyyliisi sopivista tuotteista kohdasta ”Intiimialueen hoito osaksi päivittäistä rutiinia”.

Jatka lukemista

Jatka tutustumista

Jaa Twiittaa