Tamponit

Libressen tamponit ovat pieniä ja huomaamattomia, mutta erittäin luotettavia ja imukykyisiä.

Tamponi on emättimen sisään asetettava, imukykyisestä materiaalista valmistettu kuukautissuoja, joka imee itseensä kuukautisvuodon. Useat naiset suosivat tamponeja niiden huomaamattomuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Tamponit ovat myös esimerkiksi terveyssiteitä luotettavampia käyttää urheillessa ja etenkin vedessä.

Tamponia käytettäessä pitää kiinnittää erityistä huomiota hygieniaan sekä tarpeeksi tiuhaan vaihtoväliin. Jos tamponi on emättimessä liian kauan, se voi aiheuttaa epämukavuutta ja pahimmillaan tulehduksia. Libresse Discreet -tamponit ovat nimensä mukaisesti huomaamattomia ja helppoja käyttää. Tamponit ovat erittäin kapeita, jonka vuoksi ne on helppo asettaa paikoilleen ja ne antavat varmaa suojaa. Aaltoilevat imukanavat ohjaavat vuodon tamponin sisään ja ylimääräinen pintakerros ehkäisee materiaalin nukkaantumista. Tamponeissa on kätevä käännä ja avaa -kääre sekä tyylikkäät pakkaukset, jotka on helppo pitää mukana.

Libressen valikoimassa on useita eri kokoja, joista löydät varmasti sopivimman juuri sinun emättimeesi ja kuukautisvuotosi määrään.