Libresse Pure Sensitive™ Intiimipesugeeli

Intiimialueesi herkkä iho ansaitsee erityistä huolenpitoa joka päivä. Osana Libresse V-Care™ -tuotesarjaamme olemme kehittäneet PureSensitive™ Daily -intiimipesugeelin, joka on suunniteltu erityisesti intiimialueen herkälle iholle.
Koska intiimipesugeelimme ei sisällä saippuaa, hajusteita tai yleisiä allergeeneja*, se on niin hellävarainen, että sitä voi käyttää joka päivä suihkun tai kylvyn yhteydessä. Tuote on tehokas ja samalla mieto, mikä tarkoittaa, että se ei häiritse intiimialueesi luonnollista pH-arvoa ja auttaa vähentämään intiimialueen ihoärsytyksen riskiä. Näin voit tuntea olosi puhtaaksi ja raikkaaksi jokaisen pesun jälkeen.

Syitä rakastaa:
  • 0 % saippuaa, 0 % yleisiä allergeeneja* ja 0 % hajusteita ihoärsytyksen vähentämiseksi
  • Yhdistelmämme mietoja ainesosia puhdistaa hellävaraisesti intiimialueesi herkän ihon
  • Kunnioittaa vulvasi luonnollista pH-arvoa


    *We tested the most common allergens known to cause skin irritation using the laboratory test method NF EN 16274 with detection limit of 2 ppm. In this test we didn't find a detectable presence of the following allergens: D-limonene, Benzyl alcohol, Linalool, Methyl 2-octynoate, Citronellol, Citral, Geraniol, Cinnamal, Anisyl alcohol, Hydroxycitronellal, Cinnamyl alcohol, Eugenol, Coumarin, Isoeugenol, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Amyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Farnesol, Amylcinnamyl alcohol, Hexyl cinnamaldehyde, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Benzyl cinnamate.
Täältä voit ostaa Libresse-tuotteita
2 jälleenmyyjät