Käyttäessäsi sivustoa annat luvan sivuston tallentamille evästeille.

Lisätietoa klikkaamalla Cookies.

 

Terveyssiteiden ja pikkuhousunsuojien valmistusaineet

Miljoonat naiset ympäri maailmaa ovat jo vuosia käyttäneet valmistamiamme hygieniatuotteita turvallisesti joka päivä. Ymmärrämme, että haluat tuntea olosi kuukautisten aikana miellyttäväksi ja suojatuksi käyttämäsi suojan suhteen. Kaikki Libresse -tuotteet on valmistettu hyväksytyistä materiaaleista. Varmistamme peusteellisten toimenpiteiden avulla ja turvallisuusstandardien mukaisesti, että käytämme vain turvallisia materiaaleja ja valmistusaineita, ja että kaikki tuotteemme ovat asiaankuuluvien lainsäädäntöjen mukaisia.

Kaikki hygieniatuotteissamme käytetyt materiaalit on testattu perusteellisesti. Sisäiset ja ulkopuoliset asiantuntijat, kuten sertifioidut testauslaitokset, ovat testanneet tuotteemme varmistaakseen, että niitä on turvallista käyttää niille aiotussa käyttötarkoituksessa ja ne täyttävät kaikki lakisääteiset ja sääntöjen mukaiset vaatimukset.

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on kertoa mitä materiaaleja Libressen terveyssiteissä, pikkuhousunsuojissa ja tamponeissa käytetään, ja mistä materiaalit koostuvat. Sivun loppuosassa on myös sanasto.

Ovatko Libresse terveyssiteet, -pikkuhousunsuojat ja -tamponit turvallisia käyttää?

Kaikki SCA:n hygieniatuotteet ovat turvallisia käyttää niille aiotussa käyttötarkoituksessa. Ne sisältävät yleisesti käytettyjä materiaaleja, joita miljoonat naiset ympäri maailmaa ovat jo useita vuosia turvallisesti käyttäneet. Raaka-aineet valitaan yleensä niiden imukyvyn ja nesteen sitomiskyvyn mukaan, jotta ne estävät ohivuotoja ja ovat mukavia käyttää.

Teemme lisäksi yhteistyötä kansainvälisen kuitukangasteollisuuden ja sen lähialojen järjestön EDANAn kanssa varmistaaksemme, että noudatamme korkeimpia ympäristö- ja tuoteturvallisuusstandardeja. EDANAn jäsenet ovat vapaaehtoisesti sitoutuneet imukykyisten hygieniatuotteiden korkeaan laatuun ja turvallisuuteen.

Onko kaikki terveyssiteissä, pikkuhousunsuojissa ja tamponeissa (jos asianmukainen) käytetyt materiaalit lueteltu pakkauksessa?

Ei. Kaikkia materiaaleja ei ole lueteltu pakkauksessa. Varoitamme pakkausmerkinnöillä hajusteille herkkiä ihmisiä käytetyistä hajusteista.

Alla olevassa taulukossa on lueteltu tuotteen pääasialliset raaka-aineet. Ne on valittu niiden erinomaisen imukyvyn ja nesteen sitomiskyvyn takia.

SCA:n terveyssiteiden, tamponien ja pikkuhousunsuojien ainesosat — Eurooppa

Sanasto

 • Uusiutuva paperisellu: Sellu, joka on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta metsästä saadusta puukuidusta. Paperisellua käytetään terveyssiteissämme ja pikkuhousunsuojissamme.

 • Viskoosikuidut (tamponeihin liittyen siellä, missä asianmukaista): Puuvillan kaltaisia puukuituja. Niitä käytetään tamponeissamme ja yleisesti myös tekstiilituotteissa, kuten paidoissa, mekoissa ja vuorikankaissa.

 • Kuitumateriaali (ei-kudottu): Ohut tekstiilityyppinen materiaali. Termiä käytetään tekstiiliteollisuudessa materiaaleista, jotka eivät ole kudottuja tai neulottuja, kuten esimerkiksi huopa.

 • Polymeerit: Suuriketjuisia molekyylejä, jotka voivat olla joko luonnollisia tai synteettisiä. Esimerkiksi muovissa ja ihmisen DNA:ssa on polymeerejä.

 • Polypropeeni/polyeteeni/polyesteri: Eräitä maailman yleisimpiä muovityyppejä. Käytetään lukuisissa päivittäistuotteissa aina alusvaatteista peittoihin.

 • Erittäin imukykyinen polymeeri (SAP): Käytetään, koska se pystyy sitomaan suuren määrän kosteutta. Yleisesti käytetty terveyssiteissä, vaipoissa ja sidoksissa.

 • Synteettinen hartsi: viskoosinen neste, joka kovettuu nopeasti, mistä syystä se on ihanteellinen materiaalien yhdistämiseen.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, otathan meihin yhteyttä.

 
 
 
 
 

Unohditko salasanan?

Ei hätää! Lähetä käyttäjänimi tai sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle tietosi.

Virhe. Kirjoita käyttäjänimi.
Virhe. Käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta ei löydy.
Uusi salasana lähetettiin.
 
 
 
 
 
 
Odota

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje on loistava tapa pysyä ajan tasalla sivuston päivityksistä, tarjouksista ja tapahtumista. Lähetä sähköpostiosoitteesi, niin pysyt mukana kaikissa Libresse-tapahtumissa!

Sähköpostiosoite on jo uutiskirjeluettelossa.
Uutiskirje tilattiin tähän sähköpostiosoitteeseen!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä

Lopeta tilaus

 
 
 
 
 
 
Odota

Lopeta uutiskirjeen tilaus

Oletko pettynyt palveluumme? Ota yhteyttä, niin hyvitämme sen sinulle. Meille tulee ikävä sinua! No, voithan aina kirjautua uudelleen, jos muutat mielesi.

Virhe. Kirjoititko oikean sähköpostin?
Tilauksesi lopetettiin!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä
 
 
 
 
 

Hei! Selaimesi on vanha!

Päivitä se johonkin näistä uusista versioista.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Kiitos kysymyksestä!

Meille lähetetään paljon kysymyksiä. Asiantuntijamme vastaa vain kysymyksiin, joita ei ole kysytty aiemmin.

 
 
 
 
 
 

Poista tili

Libresse-tilisi poistetaan