Käyttäessäsi sivustoa annat luvan sivuston tallentamille evästeille.

Lisätietoa klikkaamalla Cookies.

 

Historia

 
 • 1940-luku

  1940-luku

  Naiset alkavat siirtyä työelämään ja ansaita omaa rahaa (eikö ole käsittämätöntä, että tämä tapahtui vasta 40-luvulla!). Heillä on siis rahaa ostaa siteitä. Libressen ensimmäinen kreppipaperiside, Mimosept, tulee markkinoille (osaamme nykyään antaa parempia nimiä!). Verkko pitää siteen ytimen paikallaan, ja side sidotaan molemmista päistä. Side pysyy paikallaan lantiolla olevan vyön avulla.

 • 1950-luku

  1950-luku

  Falkenbergin tehtaalla otetaan käyttöön automaattinen solmukone. Se mullistaa siteiden valmistuksen. Kun toisten siteiden valmistajat tekevät solmut vielä käsin tai myyvät tuotteitaan ilman solmuja, Falkenbergin tehtaalla tuotetaan valmiiksi solmittuja siteitä.

 • 1960-luku

  1960-luku

  Side voidaan nyt kiinnittää suoraan pikkuhousuihin. SCA:n keksimä vaahtokumista valmistettu kiinnitysteippi pitää siteen paikallaan, eikä sidevyötä enää tarvita. Myös sidettä on parannettu paljon erittäin kuivalla pintamateriaalilla.

 • 1970-luku

  1970-luku

  Libresse Anatomic esitellään! Se on ensimmäinen naiskehon mukaan muotoiltu side, ja sen keskellä on lisäpehmuste. Siteen ansiosta naisilla on mukava olo myös tiukoissa muotifarkuissa (ne olivat siihen aikaan leveälahkeisia).

 • 1980-luku

  1980-luku

  Naisten elämäntyyli on aina otettu huomioon Libressen tehdessä uudistuksia. Koska tytöt eivät halua raahata mukanaan isoa sidepakettia vaikkapa rullaluistellessa, toimme markkinoille yksittäispakatun siteen. Näin on helppo pitää tuote aina mukana varmuuden vuoksi. 1980-luvulla esiteltiin myös ensimmäiset siivekkäät siteet!

 • 1990-luku

  1990-luku

  Uuden imukykyisen Efficapt-tekniikan avulla voidaan nyt valmistaa 3 mm:n paksuisia siteitä. Sama varma suoja ja erinomainen imukyky, mutta paljon ohuempi ja mukavampi. Libresse Invisible on täällä!

 • 2000-luku

  2000-luku

  Alamme käyttää Internetiä ja iPodeja ja tuomme markkinoille useita ainutlaatuisia tuotteita, kuten maailman ensimmäisen stringisiteen ja Invisible Goodnight -yösiteen. Invisible Goodnight -yösiteen ainutlaatuinen muotoilu myötäilee kehoa ja estää ohivuodot yöllä.

 • 2010-luku

  2010-luku

  Olemme aina suunnitelleet tuotteet tarpeitasi varten ja kehoasi ja sen liikkeitä myötäileviksi. Tiedämme, että olosi on sitä parempi, mitä sopivampi side on. Libresse-tuotteet myötäilevät kehosi liikkeitä ja pysyvät paikallaan, mikä takaa täydellisen varmuuden.

 
 
 
 
 
 

Unohditko salasanan?

Ei hätää! Lähetä käyttäjänimi tai sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle tietosi.

Virhe. Kirjoita käyttäjänimi.
Virhe. Käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta ei löydy.
Uusi salasana lähetettiin.
 
 
 
 
 
 
Odota

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje on loistava tapa pysyä ajan tasalla sivuston päivityksistä, tarjouksista ja tapahtumista. Lähetä sähköpostiosoitteesi, niin pysyt mukana kaikissa Libresse-tapahtumissa!

Sähköpostiosoite on jo uutiskirjeluettelossa.
Uutiskirje tilattiin tähän sähköpostiosoitteeseen!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä

Lopeta tilaus

 
 
 
 
 
 
Odota

Lopeta uutiskirjeen tilaus

Oletko pettynyt palveluumme? Ota yhteyttä, niin hyvitämme sen sinulle. Meille tulee ikävä sinua! No, voithan aina kirjautua uudelleen, jos muutat mielesi.

Virhe. Kirjoititko oikean sähköpostin?
Tilauksesi lopetettiin!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä
 
 
 
 
 

Hei! Selaimesi on vanha!

Päivitä se johonkin näistä uusista versioista.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Kiitos kysymyksestä!

Meille lähetetään paljon kysymyksiä. Asiantuntijamme vastaa vain kysymyksiin, joita ei ole kysytty aiemmin.

 
 
 
 
 
 

Poista tili

Libresse-tilisi poistetaan