Valkovuotoa, tiputteluvuotoa tai vähän virtsaa. Pikkuhousunsuojamme pitävät huolta intiimialueen tarjoamista yllätyksistä.

Side, tamponi, kuukautiskuppi tai kuukautisalushousut ovat hyviä vaihtoehtoja kuukautistesi aikana, mutta muina päivinä, kun vulvallasi on muuta tekemistä, pikkuhousunsuoja voi sopia tilanteeseen. Pikkuhousunsuoja, joka on ohuempi ja imukyvyltään vähäisempi kuin side, sopii täydellisesti valkovuodolle, tiputteluvuodolle, vähäiselle virtsalle ja hielle. Ne toimivat myös hyvänä lisäsuojana kuukautiskupille tai tamponille niinä päivinä, kun kuukautisvuoto on runsaampaa.

Valikoimastamme löytyy useita eri pikkuhousunsuojia eri tarpeisiin, mieltymyksiin ja makuihin. Yhteistä niille on, että ne ovat ohuita, erittäin imukykyisiä* ja hengittäviä, mikä on hyväksi vulvallesi. Lisäksi ne ovat Joutsenmerkittyjä**, dermatologisesti testattuja, hajusteettomia*** ja mukautuvat vartaloosi. Riippumatta siitä millaisia yllätyksiä vaginasi tarjoaa ja mitä sitten tarvitsetkin, Libressellä on sinulle sopiva pikkuhousunsuoja!

Libresse pikkuhousunsuojat

Mikä pikkuhousunsuoja sopii sinulle? Tee meidän testimme!

Viisi pikaista kysymystä ja löydät sinulle sopivan pikkuhousunsuojan.
Näistä tuli uusi suosikkini! Ei hankaa tai hiosta vaan miltei huomaamaton sekä miellyttävä herkälle iholle.
Libresse pikkuhousunsuojat

Kaikki pikkuhousunsuojamme

Ota selvää, mitä eroja pikkuhousunsuojiemme välillä on.

* Ei koske tuotteita: Libresse Dailies Style SoSlim, Libresse Dailies Style SoSlim Deo ja Libresse Dailies Style String
** Ei koske tuotetta: Libresse Dailies Style SoSlim Deo ja Libresse Dailies Style Black
*** Ei koske tuotetta: Libresse Dailies Style SoSlim Deo