Naiset tanssivat Libressen uusissa Cour-V siteissä. Libressen kaikkien aikojen istuvimmat siteet.

Kaikkien aikojen istuvimmat siteemme

Kehomme eivät ole viivasuoria. Niissä on kurveja ja kaaria, varsinkin intiimialueella. Siksi myös kuukautissuojien tulisi mukautua erilaisiin kehoihin ja tarpeisiin.

Olemme kehittäneet teknologian, jonka ansiosta kuukautissiteemme mukautuvat kehosi muotoihin. Kaikissa ohuissa siteissämme hyödynnetään COUR-V-teknologiaa. Ne mukautuvat kehosi kurveihin ja imevät kuukautisvuodon juuri oikeassa kohdassa, olitpa sitten liikkeellä tai paikoillasi.

Useimmat muut siteet on pääasiassa kehitetty lukitsemaan vuoto sisäänsä. Mielestämme on kuitenkin tärkeää myös huomioida erilaisten kehojen tarpeet, jotta kuukautissuoja voi tehdä muutakin kuin suojata vuodolta. Yhtä tärkeää kuin imukyky on se, miltä side tuntuu ja miten se edistää intiimialueen hyvinvointia.

Ymmärtääksemme paitsi sen, miten kuukautisvuoto tulee siteeseen, myös sen miten kehon liikkeet vaikuttavat vuodon asettumiseen, olemme kehittäneet Cour-V:n. Side, joka mukautuu kehon liikkeisiin ja sisältää kolme imualuetta: etuosan, keskiosan ja takaosan. Näiden alueiden ympärillä on pieniä kanavia, jotka johdattavat vuotoa. Tästä syystä side on tavallista joustavampi, imukykyisempi ja ennen kaikkea uskomattoman mukava.

Side, joka mukautuu kehoosi täydellisesti niin päivällä kuin yölläkin. Koe sekä Libresse Ultra että Goodnight!

Lue lisää uusista siteistämme täältä:

Uusi Libresse Cour-V

Kaikkien aikojen paras istuvuutemme. Side joka mukailee kehon liikkeitä ja imee vuodon tehokkaasti.