Osta Libresse-tuotteita. Voita Garmin-kello!

Nyt voit voittaa Garmin-älykellon, joka auttaa mukauttamaan treenit kuukautiskierron eri vaiheisiin! Tiesitkö, että liikunta on yksi tehokkaimmista keinoista voida hyvin koko kuukautiskierron ajan? Esimerkiksi munasolun irtoamisvaiheessa saatat tuntea olosi voimakkaammaksi kohonneiden estrogeenitasojen ansiosta ja saada enemmän irti treeneistä. Kuukautisten aikana liikunta voi puolestaan lievittää kipuja.

Arvomme yhteensä 16 kelloa (arvo 399 EUR / kpl) – yksi voittaja arvotaan joka viikko. Saa tilaisuus kokea, miten kello auttaa maksimoimaan sekä tulokset että hyvinvoinnin – onnea matkaan!

Näin osallistut kilpailuun:

  1. Osta mikä tahansa Libresse-tuote myymälästä, netistä tai Libresse-kaupastamme 15.5.–31.8.2023.
  2. Ota kuva kuitista tai tilausvahvistuksesta.
  3. Lähetä kuitti, kirjoita perustelut (Mikä on suosikki Libresse-tuotteesi, ja mikä on paras vinkkisi, jotta voit paremmin kuukautisten aikana?) ja rekisteröidy lomakkeella viimeistään 31.8.2023.
1600 / 1600

Kilpailun säännöt

Tässä tiedot kilpailusta:
Kampanja on käynnissä 15.5.–31.8.2023. Voit osallistua ostamalla minkä tahansa Libresse-tuotteen 15.5.–31.8.2023 sekä täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä kuvan kuitista verkkosivustollamme viimeistään 31.8.2023. Voitto on henkilökohtainen, ja osallistujien tulee asua Suomessa ja olla yli 13-vuotiaita. Alle 18-vuotiaiden osallistujien tulee saada huoltajan suostumus osallistua kilpailuun. Essityn työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

Palkinnot ja palkintojen arvonta
Palkintona on 16 kpl Garmin-kelloja, joiden arvo on 399 EUR / kpl. Yksi voittaja arvotaan kerran viikossa. Voit voittaa vain kerran kampanja-aikana. Palkintoja ei voi vaihtaa käteiseen. Libresse/Essity ottaa yhteyttä voittajaan lähettämällä sähköpostia siihen osoitteeseen, jonka voittaja antoi ilmoittautuessaan. Jos voittaja ei vastaa viestiin ja vahvista vastaanottavansa voittoa 7 päivän kuluessa viestin lähettämisestä, hän luopuu oikeudestaan voittoon, ja Libresse/Essity pidättää oikeuden arpoa kilpailulle uuden voittajan. Voittaja maksaa mahdollisen palkintoveron.

Kaikki tuotteet

Tutustu kaikkiin Libresse-valikoiman tuotteisiin