Hakekaa Libresse-lähettiläiksi – palkintona mm. futiskoulu, jonka vetää Adelina Engman!

Haluamme kannustaa ja tukea 12–19-vuotiaiden tyttöjen joukkueita Gothia Cupissa

Pelaako tyttöjoukkueenne Gothia Cupissa tänä kesänä? Haluatteko tehdä yhteistyötä Libressen kanssa ja voittaa eksklusiivisen futiskoulun, jonka Adelina Engman vetää kotikentällänne? Ainutlaatuinen tilaisuus valmistautuessanne Gothia Cupiin: Ystävysty kehosi kanssa -hankkeemme perustuu siihen, miten suorituskykyä voidaan ymmärtää ja maksimoida kuukautiskierron neljän vaiheen perusteella. Tarkoituksena on auttaa pelaajia ymmärtämään kuukautiskiertoa. Haluamme herättää keskustelua kuukautiskierron vaikutuksesta kehoon sekä siitä, miten hyvinvointia voi parantaa ystävystymällä kehonsa kanssa – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Libresse ja Adelina uskovat, että kisamenestys lähtee hyvinvoinnista – siksi näytämme menkkatabuille punaista korttia!

Haluatko, että kannustamme ja tuemme joukkuettanne kesän suuressa cup-seikkailussa? Siinä tapauksessa kannattaa hakea Gothia Cupiin Libresse-lähettiläsjoukkueeksi! Lue alta, mitä etuja Libresse-joukkue saa ja mitä siltä odotetaan – täytä hakemus täällä viimeistään 4.6.2023.

Mitä mukavaa Libresse-lähettiläsjoukkueet saavat?

  1. Adelina Engman tulee käymään kotikentällänne ja pitää eksklusiivisen futiskoulun touko-/kesäkuussa sopimuksen mukaan. Adelina Engman kertoo myös, miten treenaamista voi suunnitella kuukautiskierron neljän vaiheen perusteella ja miten kuukautiset vaikuttavat hyvinvointiin
  2. Joukkue saa menkka-aiheisen tiimikassin, jossa on Libresse-tuotteita ja muuta kivaa
  3. Puma-reppu
  4. Puma-jalkapalloja
  5. Puma-harjoitusliivejä
  6. Keskustelunaiheita, jotka auttavat joukkuetta edistämään hyvinvointia kentällä ja sen ulkopuolella

Mitä Libresse-joukkueelta odotetaan?

Get Ready with Libresse! Libresse-lähettiläsjoukkueena videoitte osia cup-matkastanne, ja jaamme tätä sisältöä Libressen sosiaalisen median kanavissa. Sisältö voi olla esimerkiksi Meet & Greetistä ja futiskoulusta (molemmissa mukana Adelina Engman), mutta voitte myös dokumentoida, miten juttelette menkoista, treenaamisesta ja hyvinvoinnista joukkueen kesken. Haluamme myös, että joukkue osallistuu muuhun Libresse-joukkueen puitteissa tuotettuun filmimateriaaliin. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse osallistua kuvaukseen. Huoltajan kirjallinen lupa vaaditaan, jotta heidän lapsensa voivat esiintyä materiaalissa. Huoltajan suostumus kerätään suostumuslomakkeen kautta.

Videomateriaalia voi jakaa joukkueen omissa sosiaalisen median kanavissa, mutta se ei ole pakollista. Yhdessä autamme näyttämään muille tyttöjoukkueille, miten kehon kanssa voi ystävystyä ja miksi se on tärkeää!

Ilmoita joukkueesi!

Toimitko 12–19-vuotiaiden tyttöjen joukkueen johtajana? Huippua! Täältä löydät kaiken tarvittavan, jotta voitte hakea Libresse-lähettiläsjoukkueeksi.* Huomaa, että otamme vastaan hakemuksia vain joukkueenjohtajilta. Jos olet pelaaja, kerro valmentajallesi tästä mahdollisuudesta.

Näin voitte hakea Libresse-lähettiläsjoukkueeksi!

Kirjoita lyhyt kuvaus joukkueestanne lomakkeeseen. Miten pääsy Libresse-joukkueeksi veisi joukkuettanne eteenpäin?

Hakuprosessin toisessa vaiheessa pyydämme kertomaan tarkemmin joukkueesta lyhyessä videossa. Libresse ottaa yhteyttä joukkueisiin, jotka etenevät tähän vaiheeseen. Kaikkien pelaajien ei tarvitse olla mukana videossa – kukin tyylillään!

Eikö lomake toimi? Ei hätää! Lähetä hakemuksesi ja yhteystietosi sen sijaan sähköpostitse osoitteeseen camilla.hult@essity.com.

1600 / 1600

Valmentajan yhteystiedot

Kilpailun säännöt

* Kilpailu on käynnissä 4.6.2023 asti. Kilpailun järjestää Essity Hygiene and Health AB / Libresse, joka valitsee Libresse-lähettiläsjoukkueet (hakemusten perusteella) viimeistään 7.6.2023. Valittujen joukkueiden johtajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse 9.6.2023 mennessä.

Libresse Gothia Cupissa

Olemme paikan päällä cupissa haastamassa menkkatabuja. Tule tapaamaan meitä Kvibergiin – luvassa on hauskoja kilpailuja, joista voi voittaa kivoja palkintoja.

Lisäksi jaamme tapahtumapaikalla tietoa ja tuotenäytteitä joukkueenjohtajille ja pelaajille. Yhdessä teemme cup-kesästä unohtumattoman!

Ystävysty kehosi kanssa!

Teini-iässä on normaalia tuntea itsensä hämmentyneeksi. Silloin elämässä tapahtuu kaikenlaista uutta, eikä vähiten kehossa. Yhtäkkiä tapahtuu muutoksia, joista kukaan ei ole kertonut.

Uskomme kuitenkin, että kehoon tutustuminen ja sen toiminnan ymmärtäminen parantaa suhdetta siihen, niin kuin kaikissa ystävyyssuhteissa. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin jos kukaan ei puhu näistä asioista helppotajuisesti.

Siksi olemme käynnistäneet hankkeen, jossa autamme teini-ikäisiä saamaan vastauksia kysymyksiinsä. Hankkeen nimi on Ystävysty kehosi kanssa, ja siinä on kyse juuri tästä – miten nuoret tytöt voisivat ystävystyä kehonsa kanssa. Ymmärtää sitä, rakastaa sitä ja elää sen kanssa. Tässä tavoitteessa onnistuminen on hyvä alku aikuistumiselle!

Lue lisää