Libressen imukykyinen Cour-V Goodnight terveysside auttaa naisia nukkumaan paremmin, vaikka heillä olisikin runsaasti kuukautisvuotoa.

Menkat eivät nuku koskaan

Kehittäessämme Libressen uusia Cour-V™-yösiteitä suoritimme tutkimuksen, jonka mukaan naisilla kaikkialla maailmassa on univaikeuksia kuukautisten vuoksi.*

Maailmassa vallitsee epätasa-arvo palkan, kivun ja nautinnon suhteen – ja niin myös naisten unen suhteen. Toisin sanoen, monilla meistä unen laatu ei ole niin hyvä kuin mitä ansaitsisimme. Kuukautiskipuja, runsasta vuotoa öisin, tahroja, yöhikoilua, yksinäisyyttä ja epävarmuutta. Monille meistä nämä ovat tuttuja. Ajan mittaan univajetta kertyy. Kaksi tuntia yössä, neljä yötä vuodessa, kuukausi jos toinenkin elämän aikana.

On aika raottaa verhoa pimeyden yltä, jotta naisten hyvinvointia ja terveyttä voidaan edistää. Sillä vaikka kuukautiset eivät nuku, ihminen tarvitsee unta.

Olivatpa menkkasi runsaat tai niukat öisin, Libressen avulla voit nukkua huoletta! Tutustu pehmeisiin, mukautuviin ja erittäin imukykyisiin Cour-V™-yösiteisiimme, jotka mukautuvat kuukautisiisi ja kehoosi.

Menkkojen aiheuttama univaje:

62%
nukkuu huonommin kuukautisten aikana*
5 kuukautta
Elämän aikana kuukautiset kerryttävät noin viiden kuukauden univajeen
1/3
Kolmasosa kokee, että seksuaalinen nautinto tai orgasmi lievittää kuukautiskipuja

* Tutkimuksen toteutti Ketchum Research and Analytics, toimeksiantajana Essity ja Libresse. Siihen osallistui yhteensä 10 871 vastaajaa keskeisiltä markkina-alueilta: Isosta-Britanniasta, Italiasta, Ranskasta, Ruotsista, Kiinasta, Argentiinasta, Kolumbiasta, Venäjältä, Malesiasta ja Jordaniasta. Tutkimus suoritettiin 24.12.–24.1. Dynatan kautta.

Uusi Libresse Cour-V

Kaikkien aikojen paras istuvuutemme. Side joka mukailee kehon liikkeitä ja imee vuodon tehokkaasti.

Viisi vinkkiä parempiin uniin kuukautisten aikana

Etkö saa nukuttua menkkojen ja kuukautiskipujen vuoksi?