Kuva naisesta pitämässä simpukankuorta häpykumpunsa edessä – Libresse

AINUTLAATUINEN. ERITYINEN. SINUN.

Libressen mielestä jokainen vulva on erityinen ja eroja tulee ylistää. Haluamme sinun olevan ylpeä siitä, mitä sinulla on – aina häpykarvoista häpyhuulten kokoon. Tähän pieneen (mutta uskomattomaan) kehonosaan liittyvä häpeä voi nimittäin vaikuttaa todella negatiivisesti itseluottamukseen.
 
Vulvat ja emättimet ovat toimintamme keskiössä, ja siksi puhumme äänekkäästi suorapuheisuuden ja avoimuuden puolesta. Etsimme aina parhaita tapoja pitää huolta tästä kaikkein intiimeimmästä alueesta. Neuvomme esimerkiksi, miksi emätintä ei kannata koskaan pestä ja annamme käteviä vinkkejä siitä, miten häpyhuulten arkuutta voi välttää.
 
Vain sinä voit päättää, mikä tuntuu sinusta oikealta intiimihygieniarutiinilta, ja siksi olemme kehittäneet erilaisia intiimihoitotuotteita. Ne toimivat yhteistyössä kehosi ja valitsemiesi hygieniarutiineiden kanssa.
 
Saatat huomata tavallisen saippuan olevan liian voimakasta v-zonellesi, jolloin iho kuivuu tai ärsyyntyy. Mikä sitten olisi hyvä vaihtoehto? Kaikki tuotteemme vaalivat intiimialueen pH-tasapainoa ja hoitavat herkkää ihoa. Hyvästele siis kutina ja onneton vulva.

V-ZONEN HOITAMINEN

Olipa päiväohjelmasi mikä tahansa, meiltä löydät tuotteet, joiden avulla olosi pysyy puhtaana ja miellyttävänä koko päivän.

Opi tuntemaan oma normaalitilasi

Koska kaikkia V-Care™-tuotteitamme voi käyttää päivittäin, niiden avulla voit ottaa selvää siitä, mikä on normaalia juuri sinulle. Kun tiedät, miltä näytät, tunnut ja tuoksut tavallisesti, huomaat todennäköisemmin myös muutokset.
 
Olemme kirjoittaneet monia artikkeleita V-Care™-aiheista: miten tuotteemme toimivat ja miten ne sopisivat sinulle.
Daily care -tuotteemme

Tutustu daily care -tuotteisiimme