Jopa 10 tunnin suoja

Lonnen kiireiset työvuorot merenkulun insinöörinä tarkoittavat sitä, että hän nukkuu missä milloinkin. Mihin tahansa seikkailuihin elämä sinut viekin ja missä tahansa vaiheessa kuukautiskiertoasi oletkin, yön pitäisi olla aikaa jolloin pystyt rentoutumaan täysin. Nukuitpa sitten kerrossängyssä tai king size -vuoteessa, sinulla pitäisi olla vapaus liikkua miten haluat, ilman, että joudut huolehtimaan ylivuodoista kuukautistesi aikana. 

Tämän vuoksi kehitimme Ultra Thin Goodnight Extra Wings -siteemme. Siteessä on leveämmät etu- ja takaosat sekä ohivuodoilta suojaavat reunukset, jotka yhdessä takaavat täydellisen mukavuuden ja suojan koko yöksi, nukuitpa missä asennossa tahansa.

1

Suojareunukset

2

Erittäin imukykyinen ydin

3

Leveämmät etu- ja takaosat

Nuku jokainen yösi hyvin

Herää raikkaana

Ansaitset tuntea olosi hyväksi aamuisin, eikä tämän kuuluisi muuttua kuukautistesi aikana. SecureFit Ultra Thin Goodnight Extra Wings -siteessämme on hyödynnetty core gel -teknologiaa, joka imee veren nopeasti ja tehokkaasti. Joten, kun on aika herätä, tunnet olosi raikkaaksi, rentoutuneeksi ja olet valmiina uuteen päivään. 

Goodnight towels

Mielenrauhaa nukkuessasi, nukuitpa miten tahansa

Jopa 10 tunnin suoja