Kuva naisesta tutkimassa peilillä jalkoväliään – Libresse

Jatka lukemista

Kaikki vulvat ovat erilaisia, mutta niillä on kuitenkin jotain yhteistä: ne ovat herkkiä. Ja herkän ihon hoidossa tarvitaan hieman erityistä huolenpitoa.

Intiimialueen ihonhoidossa kannattaa miettiä erityisen huolellisesti sitä, millaisia tuotteita käytät. V-zonesi iholla ja limakalvoilla on erilainen pH-arvo kuin muulla ihollasi. Huomioi se pestessäsi intiimialuettasi.

Hoida vulvaasi mielesi mukaan!

V-zone muuttuu koko elämäsi ajan. Mikä v-zone? Lue lisää tästä. Kuukautiset, valkovuoto, hormonaaliset ehkäisyvälineet, raskaus ja synnytys sekä vaihdevuodet – jokainen kokee muutokset eri tavalla, mutta kaikki ne vaikuttavat intiimialueeseen, sen hyvinvointiin sekä siihen, miten siitä tulisi pitää huolta. Kenties ennen vesipesusta pitänyt vulva muuttuukin yhtäkkiä happamaksi ja nirsoksi ja tarvitsee enemmän kosteutta, kenties valkovuodon määrä pienenee tai suurenee ja muuttaa näin tarvittavia rutiineja. Riippumatta siitä, millaisia muutoksia intiimialueesi käy läpi, tärkeintä on se, että et koskaan lakkaa rakastamasta sitä ja huolehtimasta siitä, vaan pidät siitä aina huolta juuri sen tarvitsemalla tavalla.

PureSensitive-intiimihoitotuotesarja - Libresse

Libresse - intiimipesugeelit, intiimipyyhkeet ja pikkuhousunsuojat

Erilaisille ihotyypeille on paljon erilaisia seerumeita, voiteita ja happoja, kuten erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja käsivoiteita ja shampoita hauraille, rasvoittuville tai vaurioituneille hiuksille. Kuitenkin kaikkein herkimmälle intiimialueen ihollemme löytyy erittäin vähän valikoimaa tai tietoa siitä, millaiset tuotteet voisivat tukea luonnollista pH-arvoa ja edistää intiimialueen hyvinvointia. Olemme kehittäneet erityisesti intiimialueen ihonhoitoon luodun tuotesarjan. Sarjan tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisesti hoitavia, eikä niissä ole lisäaineita, jotka voisivat häiritä herkkää ihoa ja sen pH-arvoa.

Intiimipesugeeli pitää tasapainoa yllä

Tavallinen saippua ja suihkusaippua ovat useimmille ihmisille hiukan liian vahvoja käytettäväksi intiimipesussa. Niiden pH on korkeampi kuin intiimialueella luonnollisesti esiintyvä 4,5–5,5, joten pH-tasapaino saattaa helposti järkkyä. Tavallisella saippualla peseytyessäsi on vaarana se, että iho kuivuu, ärsyyntyy ja saattaa jopa halkeilla. Tämä on kaikkea muuta kuin mukavaa ja kasvattaa myös hiivatulehdusten ja bakteerivaginoosin riskiä. PureSensitive -intiimipesugeelimme on pH-tasapainotettu ja auttaa ylläpitämään vulvan luonnollista pH-arvoa (puhumme ainoastaan vulvasta, sillä emättimen tulisi antaa olla rauhassa, koska se puhdistaa itse itsensä. Onhan sinulla jo hallussa intiimilialueen termistö?). Intiimialueen pesussa voidaan käyttää myös pelkkää haaleaa vettä, mutta muista, että vesi ei poista esimerkiksi öljyisten liukuvoiteiden tai silikonipohjaisten kondomien sisältämiä aineita. Mikäli kaipaat raikasta tuoksua, voit kokeilla toista intiimipesugeeliämme sheavoilla ja manteliuutteella, jossa on samojen ominaisuuksien lisäksi myös mieto tuoksu.

PureSensitive pikkuhousunsuojat - Libresse

Pikkuhousunsuoja auttaa mikroilmanvaihdossa!

Etkö pidä siitä, kun valkovuoto sotkee alushoususi? Sitä varten meiltä löytyy pikkuhousunsuoja. PureSensitive-pikkuhousunsuojat ovat täydellisiä säilyttämään hyvän ilmanvaihdon intiimialueella, jotta tämä herkkä ihoalue säilyy mahdollisimman ilmavana. Intiimialueesi nimittäin rakastaa aivan erityisesti juuri ilmaa. Pikkuhousunsuojat myös varmistavat kuivan ja raikkaan olon imemällä valkovuodon sekunneissa!

Annamme vielä pienen pikkuhousunsuojavinkin liittyen ajoittaiseen housuun lirahtamiseen. Pikkuhousunsuojamme eivät ole tarkoitettu tähän tehtävään. Niiden imukyky on tarkoitettu toisenlaisten nesteiden, kuten valkovuodon sekä kuukautisjäämien sitomiseen – ei siis odottamattomiin lirahduksiin.

Intiimipyyhkeet ovat näppäriä ollessasi liikkeellä!

Bideetä (tarkasta Googlesta mikä tämä on) ei aina ole saatavilla juuri silloin, kun olet alapesun tarpeessa. Juuri tällaisia tilanteita varten kehitimme PureSensitive -intiimipyyhkeet. Näillä voit suorittaa pikapesun, joka puhdistaa ja auttaa v-zonesi ihon herkän pH-tasapainon säilyttämisessä. Jos sinulla on kuukautiset ja haluat pitää hygieniastasi huolta, voit tehdä pikapesun vessakäynnin yhteydessä. Tämä on loistava vaihtoehto ollessasi esimerkiksi interreilaamassa tai festareilla tai silloin, kun et pääse suihkuun heti treenin jälkeen, mutta haluat silti pitää intiimialueesi raikkaana - ja kenties myös seksin jälkeen? Intiimipyyhkeitä kannattaa aina kuljettaa käsilaukussa mukana varmuuden vuoksi!

Lue lisää