Tyttö kädessään terveyssiteen muotoinen matkapuhelin - Libresse

Testaa tietosi

Mitä tiedät pH- arvosta, häpyhuulista ja siitä, miltä intiimialueesi tulisi tuoksua? Tee meidän v-zone-tietovisamme.
PureSensitive-intiimihoitotuotesarja - Libresse

Herkkäihoisille!

Uusi intiimihoitotuotesarjamme sopii täydellisesti niille, jotka haluavat antaa herkälle iholleen hieman lisää rakkautta.
PureSensitive-intiimihoitotuotesarja - Libresse

Herkkä iho ansaitsee rakkautta

Kasvoille löytyy vaikka miten paljon erilaisia tuotteita, mutta intiimialueelle niitä on vähemmän, joten päätimme kehittää tuotteet, joiden avulla voit pitää huolta v-zonestasi.
Nainen katsoo peilin edessä alushousujensa sisään - Libresse

Rakasta v-zoneasi – vältä saippuaa

Tiedät itse parhaiten, mitä v-zonesi kaipaa! Mieltymyksiä on erilaisia, mutta sen voimme sanoa varmasti, että emätin puhdistaa itse itsensä – vulva taas tarvitsee siihen hieman apua.

 

"Hei! Miksi emättimeni kutisee peseytyessäni?"

Hei! Tämä voi johtua siitä, että käytät tavallista saippuaa, joka häiritsee limakalvojen tasapainoa. Pesethän vulvasi käyttäen haaleaa vettä tai intiimipesugeeliä. Ja ethän koskaan pese emätintä sisältä – se puhdistaa itse itsensä!

Tiesitkö tämän?

Kuva naisesta seisomassa rannalla - Libresse

Viva la vulva!

Tiedätkö, mikä intiimialueella on mikäkin? Läheskään kaikki eivät tiedä ja me haluamme muuttaa sen. Ja jos me jostain tiedämme paljon, niin vulvista ja emättimistä – tai v-zonesta – niin kuin me sitä kutsumme!

Kuva naisesta alushousut jalassa nostamassa paitaansa ylös - Libresse

Valkovuoto on emättimen paras kaveri

V-zonen puhdistuspartion työskentely on limaista, käytännöllistä ja täysin välttämätöntä. Valkovuodon ansiosta kohdunkaula ja limakalvot pysyvät puhtaina ja terveinä!

Kuvituskuva kahdesta vartalosta, joiden keskiössä on intiimialue - Libresse

Sheivattu iho voi usein huonosti

Monet miettivät, pitäisikö sheivata vai ei? Ainoa oikea vastaus on: tee kuten haluat – SINÄ päätät intiimialueestasi! Mikäli valitset sheivaamisen, olethan varovainen!

Kuvituskuva kohdusta - Libresse

pH-arvo on kaiken A ja O

Emätin ja vulva voivat hyvin pH-arvon ollessa oikea. Jos pH-arvo ei ole tasapainossa, v-zonellasi alkaa taistelu bakteerien välillä!