LIBRESSEN JA DESENION AINUTLAATUINEN DESIGN-YHTEISTYÖPROJEKTI

Libressen ja desenion ainutlaatuinen design-yhteistyöprojekti

FemmeArt-mallisto on Desenion ja Libressen yhteinen design-projekti kunnianosoituksena kaikille vahvoille naisille ja tytöille. Yhteistyön tuloksena on syntynyt kuusi erilaista uniikkia julistetta. FemmeArt-julisteita voi tilata ainoastaan ostamalla Libresse-tuotteita. Lue lisää sivun alaosasta!

 

VALITTAVANA KUUSI ERILAISTA JULISTETTA!

FemmeArt-malliston kaikki kuusi uniikkia kuvaa on luotu yhteistyössä Libressen ja Desenion naiskaksikon kanssa design-studiolla. Yhdessä haluamme korostaa ja juhlistaa naiseuden voimaa, sisaruutta ja jokaisen kehon uniikkia kauneutta. Niin sisäistä kuin ulkoistakin. Mallisto sisältää laajan skaalan eri tyylejä piirroksista, maalauksiin, typografiseen taiteeseen ja valokuvaukseen. Kokonaisilmettä hallitsee pehmeä värimaailma sekä kuvien yhtenäinen ja toisiaan täydentävä aihemaailma. Täydellistä girl power -asennetta seinälle! Voit selata julisteita yläpuolella olevasta kuvakollaasista. Klikkaamalla tästä pääset tarkastelemaan kuvia lähemmin sivustolla Desenio.fi/femme-art.

Tee näin

1. Osta kaksi vapaavalintaista Libresse-tuotetta. 2. Lähetä numeroon 16323 kuva kuitista sekä sana ART, välilyönti ja sähköpostiosoitteesi. 3. Tarkistamme ostoksesi ja lähetämme sähköpostiisi kampanjakoodin.
In collaboration with DESENIO

OLETKO SAANUT HENKILÖKOHTAISEN KOODISI TAI HALUATKO NÄHDÄ LISÄÄ JULISTEITA?

In collaboration with DESENIO

VOIT TUTUSTUA VALIKOIMAAN JA TILATA SUOSIKKIJULISTEESI DESENION VERKKOSIVUILLA