Käyttäessäsi sivustoa annat luvan sivuston tallentamille evästeille.

Lisätietoa klikkaamalla Cookies.

Race to Fearless

Onneksi olkoon Team SCA Volvo Ocean Race 2014/15 –kilpailun suorittamisesta. Volvo Ocean Race on avomeren purjehduskilpailu, jossa purjehditaan yhdeksän ankaraa kuukautta maailman ympäri. Kilpailussa oli mukana maailman parhaat ammattilaispurjehtijat. SCA edusti maailman naisia, osallistumalla kilpailuun vain naisista koostuvalla tiimillä, Team SCA:lla. Naisten suoritus oli todella inspiroivaa koko kilpailun ajan ja huipentui Volvo Ocean Racen kahdeksannen etapin voittoon. Team SCA on ensimmäinen vain naisista koostuva venekunta 25 vuoteen, joka on yltänyt etapin voittoon Volvo Ocean Racessa. ’Race to Fearless’ –kampanjamme antoi monia ajatuksia, kun Team SCA:n naiset rohkaisivat meitä tavoittelemaan unelmia ja elämään pelottomasti.

Mikä on Volvo Ocean Race?
Volvo Ocean Race on lajinsa haastavin purjehduskilpailu maailman ympäri. Kilpailu kestää yhdeksän uuvuttavaa kuukautta ja siihen osallistuvat maailman parhaat ammattilaispurjehtijat. Volvo Ocean Race kattaa yli 38 000 mailia maailman haastavimmilla valtamerillä, alkaen Alicantesta lokakuussa 2014 ja päättyen Göteborgiin kesäkuussa 2015.

Tutustu Team SCA:han
Libresse tukee kokonaan naisista koostuvaa joukkuetta maailman haastavimmassa purjehduskilpailussa Volvo Ocean Race:ssa. SCA on käynyt läpi tiukan koulutusprosessin ja harjoitellut yhdessä 18 kuukautta kilpaillakseen maailmanluokan tasolla.

Seuraa joukkuetta!
Haluamme innostaa tyttöjä kurkottamaan pelottomasti ja täysillä kohti unelmiaan. Siksi julkaisemme Facebook-sivutolla sekä YouTube-kanavallamme kuukausittain videoita ja tarinoita matkasta. Voit seurata joukkuetta, tutustua heihin ja kuulla viimeisimmistä haasteista ja onnistumisen hetkisestä sekä siitä mikä sai heidät toteuttamaan unelmansa. Tulemme järjestämään aktivitteetteja myös kilpailun maalissa Göteborgissa. Lisää tietoa löydät Facebook-sivuiltamme.

Race results

Team Position
Abu Dhabi Ocean Racing 1st
Team Brunel 2nd
Dongfeng 3rd
MAPFRE 4th
Alvimedica 5th
Team SCA 6th
Team Vestas Wind 7th


 
 
 
 

Unohditko salasanan?

Ei hätää! Lähetä käyttäjänimi tai sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle tietosi.

Virhe. Kirjoita käyttäjänimi.
Virhe. Käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta ei löydy.
Uusi salasana lähetettiin.
 
 
 
 
 
 
Odota

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje on loistava tapa pysyä ajan tasalla sivuston päivityksistä, tarjouksista ja tapahtumista. Lähetä sähköpostiosoitteesi, niin pysyt mukana kaikissa Libresse-tapahtumissa!

Sähköpostiosoite on jo uutiskirjeluettelossa.
Uutiskirje tilattiin tähän sähköpostiosoitteeseen!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä

Lopeta tilaus

 
 
 
 
 
 
Odota

Lopeta uutiskirjeen tilaus

Oletko pettynyt palveluumme? Ota yhteyttä, niin hyvitämme sen sinulle. Meille tulee ikävä sinua! No, voithan aina kirjautua uudelleen, jos muutat mielesi.

Virhe. Kirjoititko oikean sähköpostin?
Tilauksesi lopetettiin!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä
 
 
 
 
 

Hei! Selaimesi on vanha!

Päivitä se johonkin näistä uusista versioista.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Kiitos kysymyksestä!

Meille lähetetään paljon kysymyksiä. Asiantuntijamme vastaa vain kysymyksiin, joita ei ole kysytty aiemmin.

 
 
 
 
 
 

Poista tili

Libresse-tilisi poistetaan