Käyttäessäsi sivustoa annat luvan sivuston tallentamille evästeille.

Lisätietoa klikkaamalla Cookies.

 

Ehdot

Libresse-sivusto sisältää tietoja meistä ja myymistämme tuotteista. Mutta se on myös paikka, jossa voit jakaa ajatuksia ja ideoita, kuvia ja linkkejä sekä kysymyksiä ja vastauksia.

Jotta kaikki toimisi hyvin ja Libresse-sivusto olisi mukava paikka, on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja että kaikkia kohdellaan ystävällisesti.
Tässä on muutamia perussääntöjä, joita meidän kaikkien tulisi noudattaa: 

Keskustelupalsta

Jotta voit kirjoittaa keskustelupalstalle, sinun on rekisteröitävä tili Libresse-sivustossa.
Myös jotkin sivuston palvelut edellyttävät rekisteröitymistä.
Rekisteröitymällä hyväksyt seuraavat säännöt:

 

Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä

Et saa loukata tai pilkata muita käyttäjiä tai hyökätä heitä vastaan. Mustamaalaus, herjaaminen,
rasismi ja rasismiin yllyttäminen on luonnollisesti ankarasti kielletty.  Et saa siirtää tai lähettää tähän sivustoon mitään sellaista materiaalia, tietoa tai muuta sisältöä, joka rikkoo soveltuvia lakeja tai säännöksiä.

Ei huonoa asennetta


Ole ystävällinen ja kohtelias. Älä provosoi muita tai ole ilkeä. Älä uhkaile tai käyttäydy aggressiivisesti.

Kaikkien keskustelupalstan viestien pitää olla kunnioittavia ja ystävällisiä. Muista, että ihmiset kuuntelevat sinua! Äläkä unohda, että jokaisella on oikeus omaan mielipiteensä, vaikka se olisi erilainen kuin sinun. Tämähän on keskustelupalstan koko idea.

 

Vain oikeita ihmisiä

Et saa käyttää Libresse-sivustoa kaupallisiin tarkoituksiin, kuten tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen tai myymiseen.
Kunnioita tekijänoikeuslakeja (eli älä lähetä materiaalia, jota et omista). Libresse-sivusto ei ole vastuussa, jos käyttäjät rikkovat tekijänoikeuslakeja julkaisemalla materiaalia, jonka julkaisuun heillä ei ole lupaa. Lue lisää oikeudellisesta lausunnosta.

Libresse-sivuston pitää olla mukava paikka kaikille, jotka haluavat saada lisätietoja kuukautisista ja niihin liittyvistä aiheista. Sen vuoksi siistimme sitä välillä poistamalla viestejä, jotka rikkovat sääntöjä, ovat laittomia tai jotka loukkaavat muita sivuston käyttäjiä. Kerro meille, jos löydät sivustosta sisältöä, joka olisi mielestäsi poistettava!

 

Valokuvat

Ole varovainen, kun lataat valokuvia. Kaikki käyttäjät voivat lisätä valokuvan profiiliinsa. Valokuva näkyy omalla sivullasi ja keskustelupalstalla (jos et halua esiintyä nimettömänä). Muista, että kaikki kirjautuneet voivat nähdä valokuvasi. Harkitse siis huolella, ennen kuin lataat valokuvan. Huomaa, että voi olla lainvastaista ladata esimerkiksi julkkiksen kuvaa ilman tämän tai valokuvaajan erillistä lupaa.

 

Sääntöjen rikkominen

Uskomme, että Libresse-sivuston säännöt tekevät siitä paremman kaikille käyttäjille, joten edellytämme niiden noudattamista. Jos käyttäjä rikkoo sääntöjä tai käyttäytyy huonosti muita käyttäjiä kohtaan, hänen sivuston käyttönsä estetään. Lue lisää yleisistä ehdoista oikeudellisesta lausunnosta.

 

Internetin huonot puolet

Muista, että Internetissä monet ihmiset saattavat esittää jotain muuta henkilöä. Ole varovainen jutellessasi ihmisten kanssa äläkä koskaan julkaise henkilötietojasi suoraan sivustossa. Jos huomaat, että joku käyttäytyy epäilyttävästi tai kyselee sinulta outoja juttuja, kerro siitä meille!

 

Lopuksi!

Ole ystävällinen.
Ja pidä hauskaa!

Libresse Showroom

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Libresseen seuraavasti:

facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram email telephone mail

Hygiene matters

 

Emoyhtiömme SCA antaa yhden euron Punaiselle Ristille jokaisesta uudesta tykkäyksestä Facebookissa. Katso video ja keskustele:

 

 
 
 
 
 

Unohditko salasanan?

Ei hätää! Lähetä käyttäjänimi tai sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle tietosi.

Virhe. Kirjoita käyttäjänimi.
Virhe. Käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta ei löydy.
Uusi salasana lähetettiin.
 
 
 
 
 
 
Odota

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje on loistava tapa pysyä ajan tasalla sivuston päivityksistä, tarjouksista ja tapahtumista. Lähetä sähköpostiosoitteesi, niin pysyt mukana kaikissa Libresse-tapahtumissa!

Sähköpostiosoite on jo uutiskirjeluettelossa.
Uutiskirje tilattiin tähän sähköpostiosoitteeseen!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä

Lopeta tilaus

 
 
 
 
 
 
Odota

Lopeta uutiskirjeen tilaus

Oletko pettynyt palveluumme? Ota yhteyttä, niin hyvitämme sen sinulle. Meille tulee ikävä sinua! No, voithan aina kirjautua uudelleen, jos muutat mielesi.

Virhe. Kirjoititko oikean sähköpostin?
Tilauksesi lopetettiin!
Virheellinen sähköposti
Pakollinen kenttä
 
 
 
 
 

Hei! Selaimesi on vanha!

Päivitä se johonkin näistä uusista versioista.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Kiitos kysymyksestä!

Meille lähetetään paljon kysymyksiä. Asiantuntijamme vastaa vain kysymyksiin, joita ei ole kysytty aiemmin.

 
 
 
 
 
 

Poista tili

Libresse-tilisi poistetaan